Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Јеботе... Шта? Па не могу да верујем....... МА БЕЖИ БРЕ, ШТА ТИ ХОЋЕШ, ХОЋЕШ ЖЕЉУ ДА УБОДЕШ?
Барон је најјачи са оном његовом фацом, кад се насмеши Кенгуровој кеви.Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostŠto bre? Imam rodbine u Vršcu, meni su skroz cool.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostGde ces jos da dodajes, ovo treba ocistiti od "ljudi". Ne smem da izadjem napolje, nerviracu se samo tako, sad je subota, tako da je kocentracija seljacina nikad veca, pa se zabunkiram u kucu i ne mrdam...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostGde ces jos da dodajes, ovo treba ocistiti od "ljudi". Ne smem da izadjem napolje, nerviracu se samo tako, sad je subota, tako da je kocentracija seljacina nikad veca, pa se zabunkiram u kucu i ne mrdam...Last edited by ledeni 80; 10-06-12, 00:09.
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostPazi foru, drugarica i ja idemo na Serbia Open prosle godine, i ona me pola puta NS - Bg zajebava kako kazem desno. I onda se popnemo uz Knez Mihajlovu i kod Kalemegdana, kada treba da skrenemo desno mi od silne zajebancije od toga kako ja to kazem skrenemo levo i skontamo da smo se zajebali kada smo dosli do francuske ambasade valjda. Jos padala neka tragicna kisa, pokisli kao misevi. Idiota dva.
A brate vi ste još super. Šta da kažem ja koji sam rodom iz Zrenjanina, 100 godina sam u BG i još pričam čisto "lalinski".
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostJohnny, hejtujes, a?
A onda mene i druga trpaju kao nenormalne zbog smrdljive licne karte.... i mi kao nemamo, i kad uhvati lik da pretresa, kaslje u facu, izdrkavanje, idemo u stanicu i sl.
Ne da sam u hejtu negoooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Evo ovo treba sada da bace kod nas na Mld, da i ja slavim subotu vece sa ostatkom grada.
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostA brate vi ste još super. Šta da kažem ja koji sam rodom iz Zrenjanina, 100 godina sam u BG i još pričam čisto "lalinski".Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMa ajde, ljudi iz Mlda beze za Bg, a seljacine se naguzile ovde, i svi su u matori Bg fazonu, nikad vise kul dilera, eno vozikaju se svako jebeno vece, pogotovo neki moje godiste sto je prepolovio trudnu zenu na dva dela kad je udario motorem, bio par meseci u zatvoru i evo ga, ponosni diler grada Mladenovca...
A onda mene i druga trpaju kao nenormalne zbog smrdljive licne karte.... i mi kao nemamo, i kad uhvati lik da pretresa, kaslje u facu, izdrkavanje, idemo u stanicu i sl.
Ne da sam u hejtu negoooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Evo ovo treba sada da bace kod nas na Mld, da i ja slavim subotu vece sa ostatkom grada.
Ne secam se kad sam zadnji put izasao negde u Sapcu, znaci to je katastrofa. Predrkani klinci sa ogrlicama i majcicama sa V izrezom do pupka, fufice od 15 godina na -20 u suknjama i sorcevima za +40, satro huligani koji su Zvezdu/Partizan gledali samo na tv-u, zivot bre da ti se smuci.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostNe odrici se svog akcenta, ja sam ovde poceo opasno da razvlacim pitu, valjda se druzim samo sa Novosadjanima/kama, pa su me upropastili.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment