To poslednje je legitiman razlog al nemoj mi ovamo lako
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostZnas kako kazu, FIFA je za pocetnike, PES za profesionalce...
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPES 6 je bolji od svakog fudbala,nema tu diskusije.
Kakvi su modovi u Fifi? Jel ima nesto slicno Master ligi gde mogu da kupujem igrace i tako tosigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPES 6 je bolji od svakog fudbala,nema tu diskusije.
Sada, samo DOTA, al' ne dvica, jer mi je poglupa, nego kec 4ever!San Antonio SPURS - Tony Parker & Company
Comment
-
LBJ obozava da slomi dzojstik dok igra omiljenu igricu...PES Fifu nikad nisam hteo da igram do ove 12ice. Definitivno mnogo bolja od PES-a 12. Realnija i nekako lepo ti da je igras, odem kod burazera i ne mogu da spavam kad pocnemo. Sve dok te levi palac ne zaboli onako krvnicki. Dok se za PES 12 i smrdljive bagove lako iznervira covek i nema svrhe da nastavis.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostLBJ obozava da slomi dzojstik dok igra omiljenu igricu...PES Fifu nikad nisam hteo da igram do ove 12ice. Definitivno mnogo bolja od PES-a 12. Realnija i nekako lepo ti da je igras, odem kod burazera i ne mogu da spavam kad pocnemo. Sve dok te levi palac ne zaboli onako krvnicki. Dok se za PES 12 i smrdljive bagove lako iznervira covek i nema svrhe da nastavis.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDok god te ne gadjam sve je dobrosigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostGazim ja ortaka celo vece, i uzima on Chelsea, ja kao i uvek Milan. Daje mi gol za 1:0, onako me unakazi igrom. Ja izjednacim iz penala u 80 i nekom, i bukvalno zadnji napad na utakmici neki centarsut, njegov stoper odbija, lopta ide onako uvis blizu gola, Cech skace da je uhvati, promasuje je i od glave mu se lopta odbija u gol. Ja tu scenu nikad necu zaboraviti... Decko gleda belo 10 sekundi u monitor, vadi dzojstik iz kompa, ustaje i odlazi do vrata bez ijedne jedine reci. Izlazi napolje, i samo cujes kako lupa dzojstik od beton. Au, naopako, i sad kad se setim samo sto mi suze ne krenu.
Comment
-
Imao sam i ja svojih bisera, mada vise ludim kad igram protiv kompjutera i kad pocnu neki bagovi, dodje mi da polupam kompjuter, a ne dzojstik. Jednom sa Forest-om dodjem do polufinala FA Cup-a i to u prvoj sezoni, bez skoro ijednog kupljenog igraca, igram protiv Chelsea-a, i dam gol na vreme, vodim celu utakmicu, samo vidis u 93. lopta prolazi kroz mog stopera (bukvalno) i Drogba mi daje gol. Posle ispadnem na penale, njih tek mrzim.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
Comment