Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa opet ces morati preko steama.
Sva sreca pa ce Pes 13 da sabija
Jel igrao ko fifu? Valja li? Poslednja koju sam igrao je bila 98
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostPa skinucu ga tad. Sada skidam nesto zbog cega mi se srce cepa - Fifa 12. Mnogo mi se igra fudbal, a novi PES je patetican.
Sva sreca pa ce Pes 13 da sabija
Jel igrao ko fifu? Valja li? Poslednja koju sam igrao je bila 98
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostKada ovo kaze jedan prekaljeni gejmer onda sa nestrpljenjem cekam da zaigram Fifaricu
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostSkines peceve za PES 11, i kraj price... PES 12 je zaista krsh, ali ne bi FIFU igrao pa da mi platis... Prelaka i jednostavna igrica...
Moram i Fifu da probam,svi je zivi hvale. Sto da ne
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostBilo nekad. Dvanaesticu su radili svi najbolji developeri na svetu. Zato je 100 puta bolja od PES-a.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostMa igrao sam ja 12-cu, lako se daju golovi, ne znam dal sam izgubio nekad od kompa, nikad jos nisam bio u situaciji da gubim, i to najvisem mrzim, prelako... Ne mozes da odigras takvu pas igru, kako mozes u PES-u, jednostavno ogranicena igrica. Nazalost su unistili PES 12, nadam se da ce 13 biti mnogo bolji..
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKo gubi multiplayer igricu od kompa covece Je l' gubis dotu i kaunter od botova?
Opet kazem, treba mi neki izazov kad igram manager mode, smori me kad stalno pobedjujem.. A svi ortaci igraju PES, niko nece FIFU...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment