Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Poslednji put kad sam citao, a to je bilo pre mozda mesec ili dva, Kevin je nabacio izmedju 5 i 10 kg misica. Mnogo je radio na svom telu u ovoj pauzi. Ali da bi postao dobar all around igrac kao Lebron mora jos mnogo, mnogo da radi. Ali za tog momka je nebo granica, on je je**na napadacka masina."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostPoslednji put kad sam citao, a to je bilo pre mozda mesec ili dva, Kevin je nabacio izmedju 5 i 10 kg misica. Mnogo je radio na svom telu u ovoj pauzi. Ali da bi postao dobar all around igrac kao Lebron mora jos mnogo, mnogo da radi. Ali za tog momka je nebo granica, on je je**na napadacka masina.
Comment
-
Kevin je za svoju visinu solidan atleta, visok je, dugacak, ima duge ruke, velike sake... ali njegov "core" (prednja i zadnja loza, trbusni zid i donja ledja) je u ocajnom stanju, a upravo taj "core" je pokretac svega, kako u kosarci tako i u svakom drugom pro sportu. Nije samo core u pitanju kod njega, rekao bih da je njegov ceo gornji deo tela (upper body) u ku*cu, ramena i ruke su mu u ocajnom stanju... Ali nije on kriv za to, to je genetika, nesto sto dolazi od boga... Koliko god on radio i trudio se, i kakvu god ishranu imao, nikada nece moci dostici Lebron-a, barem ne sto se fizicke konstitucije tice."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostKevin je za svoju visinu solidan atleta, visok je, dugacak, ima duge ruke, velike sake... ali njegov "core" (prednja i zadnja loza, trbusni zid i donja ledja) je u ocajnom stanju, a upravo taj "core" je pokretac svega, kako u kosarci tako i u svakom drugom pro sportu. Nije samo core u pitanju kod njega, rekao bih da je njegov ceo gornji deo tela (upper body) u ku*cu, ramena i ruke su mu u ocajnom stanju... Ali nije on kriv za to, to je genetika, nesto sto dolazi od boga... Koliko god on radio i trudio se, i kakvu god ishranu imao, nikada nece moci dostici Lebron-a, barem ne sto se fizicke konstitucije tice.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
Comment
Comment