Announcement

Collapse
No announcement yet.

Off Topic Caffe

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by manda View Post
    Slusam,EKV,ali slusam muziku,nece gledati neke filmove o muzicarim,slusam muziku,a ova mamba,vrsi pristisak da to gledam vec 2-3mjeseca

Ajmo ljudi pocnite igrati H2H ligu,i pocnite da pisete u fudbalskom pdf,svi pratite fudbal,sigurno.
    Pa nije EKV samo muzika...
    ...zapravo,LBJmvp,vredjamo rock tako sto ga pokusavamo objasniti Mandi i D-Wade-u.
    sigpic

Comment

• LBJ objasnio!

Comment

• Manda rekao sam kod nas U inostranstvu ima pojedinih grupa koje vrede i posle 2000. Izmedju ostalog i RHCP ali ima ih dosta dok naravno tamosnja MTV kultura je takodje smejurija pa cujte samo pesme Keti Peri (iako bih je razbio) ili Lejdi Dragane i pesme slicnih karakteristika, samo za lomacu!

Comment

• U inostranstvu mozes furati neki stil (R&B,rapp,Rock..), a da opet zaradjues i da ims svoje fanove...a ovdje kod nas samo cajkace, samo turbo-jebeni-folk!

Haos!
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ima li ko da oce da igra ovu fudbalsku H2H ligu? Da im pokazemo ko je tata.
            sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
              Ima li ko da oce da igra ovu fudbalsku H2H ligu? Da im pokazemo ko je tata.
              Kakva je to igra?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• npr. mi smo tim i borimo se protiv drugih timova u ligi ko ce vise da pogodi tacnih meceva.
                eo ti pravila: http://www.sportklub.info/forum/thre...-i-H2H-ligu-SK!
                sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Manda rekao sam kod nas U inostranstvu ima pojedinih grupa koje vrede i posle 2000. Izmedju ostalog i RHCP ali ima ih dosta dok naravno tamosnja MTV kultura je takodje smejurija pa cujte samo pesme Keti Peri (iako bih je razbio) ili Lejdi Dragane i pesme slicnih karakteristika, samo za lomacu!
                  Kakav car,sta on stavlja u zagradu

Comment

• Bem ti sociologiju, kad mene na megatrendu teraju ova govna da ucim umesto da bude neki predmet koji ja hocu da izaberem npr defanzivne postavke Detroit Pistonsa 1990. godine, milina! Jok da ucim sociologiju, o boze

Comment

• LBJ, nije sociologija toliko strasna.Koji deo te muci?Jes da su nam drugacije knjige, al mozda ti mogu odgovoriti.
                      U moj slucaju, ja sam dobio 8 u uzivao sam dok sam citao knjigu i to je jedan od retkih predmeta gde sa sobom nisam nosio pritisak.Da sam radio neki seminarski imao bi i vecu ocenu.
                      Problem ce da bude ako naletis na filozofiju, tek to neces razumeti.Sva sreca pa sam morao da biram izmedju sociologije i filozofije kao izborni predmet, a ishod je vec bio poznat.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        LBJ, nije sociologija toliko strasna.Koji deo te muci?Jes da su nam drugacije knjige, al mozda ti mogu odgovoriti.
                        U moj slucaju, ja sam dobio 8 u uzivao sam dok sam citao knjigu i to je jedan od retkih predmeta gde sa sobom nisam nosio pritisak.Da sam radio neki seminarski imao bi i vecu ocenu.
                        Problem ce da bude ako naletis na filozofiju, tek to neces razumeti.Sva sreca pa sam morao da biram izmedju sociologije i filozofije kao izborni predmet, a ishod je vec bio poznat.
                        Ma extra sam uradio sam ali mi je dosadno, filozofiju kidam sociologija je smaranje.

Comment

• Spisak 10 najplacenijih sportista na svetu za 2010.god. po "Forbes"-u ali ne na osnovu ostvarenih sportskih rezultata vec na osnovu "imena", "imidza", "sponzora"... Ovo se ne odnosi jedino na sportistu koji zauzima 10. mesto.

1. Tajger Vuds -Golf / 75 miliona $ ("najk", "elektronik arts")
                          2. Kobi Brajant - NBA / 53 miliona $ ("najk", novi ugovor sa Mercedesom za reklamu u Kini)
                          3. Lebron Džejms - NBA / 48 miliona $ ("najk", deonicar Liverpool FC, najprodavaniji dres u NBA)
                          4. Rodžer Federer - Tenis / 47 miliona $ ("najk", "kredit suis", "roleks", "vilson")
                          5. Fil Mikelson - Golf / 46.500.000 $ ("roleks", "barklajs", "ekson")
                          6. Dejvid Bekam - Fudbal / 40 miliona $
                          7. Kristijano Ronaldo - Fudbal / 38 miliona $
                          8. Aleks Rodrigez - Bejzbol / 35 miliona $ (maneken "pepsi"-ja)
                          9. Mihael Šumaher - Formula 1 / 34 miliona $ ("džet set", "DVAG", "nevi but", "šubert"...)
                          10. Lionel Mesi - Fudbal / 32.300.000 $ ("adidas", "konami", "pepsi", "er jurop")
                          Last edited by Branislav; 12-07-11, 17:40.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Jbm ti zivot...dodje mi da zaplacem kad vidim koliko ljudi zaradjuju...
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Opasan je Woods, nista ne osvaja a zarađuje kao manijak.

Jebo ti to, kada u top 5 imas dva golfera, jebem ti takav sport.
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Jbm ti zivot...dodje mi da zaplacem kad vidim koliko ljudi zaradjuju...
                                Bukvalno... Najjace sto dobiju stvari da nose, i jos brutalno placeni za to....ja bih bio zadovoljan samo i da mi daju da nosim stvari za dz.

A Golf mi je odvratan sport, a toliko se zaradjuje na tom cudu.

Comment

Working...
                                X