Originally posted by Bledi
View Post
Pa da vidimo sta smo tamo nasli pametno:
krava koja se rita, isprani mozgovi, uvlacenje u prkno, izvesna miss nije ispala nijednom covek u zivotu, spijuniranje privatnih poruka, metar u boolju, forumasi cekaju krv, ovde se love vestice, svi se medjusobno ogovaraju, forum je sekta, borba za poziciju moda i admina, mali bogovi, svi lazu, rasturena prijateljstva, 30 clanova administracije - toliko nema clanova foruma koji aktivno pisu nesto pametno, ovde su uglavnom klinci koji nemaju nista od privatnog zivota, srusen forum...
A onda rasprava o svemu ovome:
ti lazes, ne ti lazes, ne ti lazes, ne ti lazes, on hoce poziciju, ne on hoce pozicuju, ovaj se uvlaci, ne ti se uvlacis, ti si rekao ono, nisam ja rekao nego si ti rekao, ja cu da odem ako ti ne odes, ne ja cu da odem a vi ostanite, ja se ne vracam, ne ti se vracas, vi se vratite...
Sta je bre ovo, neko obdaniste za klince do 5 godina? Ima par ljudi ovde koji se ubise radeci ozbiljno, a sada kada malo obidjoh sveta vidim da je tamo opsta lakrdija!
Sutra cu da se nadjem sa par kolega da sastavimo poslovnu ponudu, zakazemo sastanak sa vlasnikom, stavimo tu ponudu (koju nece moci da odbije) ispred njega i posle toga cemo malo drugacije da razgovaramo ovde!
Comment