Rat objavljen! Vi vreli sa Floride, ima da izgorite ko licna.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
-
Originally posted by Bledi View PostNe mogu ja toliko puta izgubiti, koliko se puta mogu vratiti iz mrtvih.
Nije vecito Bane, samo povremeno eventualno.
Posle ove serije menjate ime u Cryami Heat. A to vec znamo da vam ide od ruke. Smrc, smrc Boshica.
Comment
-
@Bledi
Reci cu samo:"HM!"
Projekcija za vecerasnji mec Dallas-OKC na ESPN je 62% / 38% u korist Dallas-a, srednja kvota najjacih svetskih kladionica je 1.36 na Dallas i 3.19 na OKC. Znaci, Dallas bi trebao da ih "pojede"!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ne vidim ja tu neku mladost kod Heata, Wade gura vec tridesetu, Haslem trideset drugu, James i Bosh ok, Chalmers, ove ostali nesto mi i nisu u cvetu mladosti, cak vam i mladi Lobanja tridesetu tera. A James jos dve tri godine moze da igra na ovaj nacin, posle mora da menja stil igre, jer ce da ga stigne krstenica i nece moci da se krece tako furiozno sa tom masom. ;) A Celticsi su svoje odsvirali u ovom sastavu.
A Bane mislio sam da igram poene, 192,5 granica, mirise mi da ce da bude vise veceras definitivno?
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostA Bane mislio sam da igram poene, 192,5 granica, mirise mi da ce da bude vise veceras definitivno?
192.5 Over 1.82/2.03
193 Over 1.85/1.96
Na najboljoj kladionici za americke sportove "guraju" cak Over na 193.5 u odnosu 1.93/1.97
Na najjacoj "berzi kvota" Betfair-u nudi se 1.84/2.03 na Over.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment