Announcement
Collapse
No announcement yet.
***Roland Garros 2020***
Collapse
X
-
Rublev je na sljaci licno Nadal u odnosu na Medvedeva, Medvedev nema pobedu na RGu.
Leave a comment:
-
Pored svih silnih ispadanja nosilaca, stvari su dosle manje vise na uobicajeno u cetvrtfinalu. Pet igraca su bili predvidjeni da dodju dovde - Novak, Rafa, Tim, Cicipas i Diego. Dva igraca su otprilike ravni dvojici koja su mjesto nih trebala biti u cetvrtfinalu, barem kad je sljaka u pitanju. Busta nije losiji od Aguta ni Rubljov od Medvedeva. Ostaje jedino Siner kao iznenadjenje. U prvom redu zato sto je Zverev bio bolestan.Last edited by NI; 06-10-20, 08:44.
Leave a comment:
-
A glede matsa i eventualne frke... Zar ne postoji pravilo da osvajač GS ima pravo sam da zatraži učešće il sam ja nesto pobrkao?
Leave a comment:
-
I ne radi klipove...
po toj logici nijedna fotka ne bi smela biti objavljena
Leave a comment:
-
Da, zato sigurno nece nista postovati dok ne prodje RG, a za posle cemo da vidimo.
Doduse, ovo mu se vec desavalo, pa taj turnir/asocijacija koji naprave ovakvu glupost, na kraju popuste i on nastavi da postavlja gifove.
Ali mi nije jasno, to je ubedljivo najbolja reklama koja postoji, jos on uvek taguje i turnir i izvor
Leave a comment:
-
Mislim da ce se vratiti, vise puta je odustajao i vracao se, sigurno mu je sad pukao film zbog Francuza, pa dok iskulira.
Leave a comment:
-
Pa ako sam dobro shvatio, on odustaje potpuno, ne samo zbog francuza
Leave a comment:
-
Ne, nego FFT poskidao silne gifove po tviteru zbog autorskih prava
Leave a comment:
-
Sto je sigurno, sigurno. Uh sto ce da uzivaju oni koji mogu da gledaju sve meceve, 5 singlova u nizu za jednu kartu, to nema nigde.
Leave a comment:
Leave a comment: