Announcement

Collapse
No announcement yet.

***Roland Garros 2020***

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Beocca
    replied
    pa ovi stvarno...ko balerine...

Nadal. "It's too cold to play tennis. I know football players play outdoors with these conditions but they are always running, it's different. It's dangerous for our bodies to play with these conditions."

Leave a comment:

• Joker
    replied
    Cujem da je Busta platio gospodji iz Njujorka povratnu kartu i mjesto u prvom redu.

Zamisli scenu ona s maskom, Novak je vidi i vec sumnja ko je.. a ona diskretno spusta masku tek toliko da je prepozna i igra obrvicama ka' Grucho Marks.

Leave a comment:

• Bonomo
    replied
    Ja strepim od plavih linijskih sudija a ne od Buste. Mada on ih priziva tako da dođe ti na isto.

Leave a comment:

• Beocca
    replied
    Strepimo kolektivno od buste-neki priznaju, neki ne

Leave a comment:

• Sarafa
    replied
    Originally posted by 147 View Post
    Inace cini mi se da senka zalazi blizu 4pm, a finale je valjda u 3pm...

Cime se vi bavite, jbt. Mislim da ni njihovi timovi ovoliko ne analiziraju Sta kazu za UV zracenje?

Leave a comment:

• cssr
    replied
    svasta covjek dozna na pojedinim topicima..
    kao npr. to da je gospodar sljake 12 puta bolji prasinar od drugog sljakasa modernog tenisa. interesting

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Sa jedne strane pricate kako Nadalu odgovora kad je toplo, da je on osvojio silne RGove samo zbog temeprature, a onda sa druge strane kad pricate o Djokovicu spominjete i temepraturu i vlaznost i vetar

Leave a comment:

• Srkisa
    replied
    Nadajmo se da ce Norveazani da pogode. Ja sam gledao BBC, guglovu prognozu i jos neku. do juce je bilo kisa, a danas su promenili na suncano. Doduse ne bi trebalo da bude mnogo vetra, a to je po meni sada mozda i bitnije. Nego otom potom, da ne gledamo toliko unapred.

Norvezani izdaju prognozu po evropskom modelu,ako je neko koliko toliko precizan to su oni

Temperatruru i vetar ce sigurno skinuti(1-2c tamo vamo),padavine i oboacnost ne moraju,ali nema tog sunca koje bi dovoljno osusilo sljwku na 12c,a i zasad stoji oblacno sa mogucom kisom

Trebalo bi ea uslovi favorizuju Novaka

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Nadajmo se da ce Norveazani da pogode. Ja sam gledao BBC, guglovu prognozu i jos neku. do juce je bilo kisa, a danas su promenili na suncano. Doduse ne bi trebalo da bude mnogo vetra, a to je po meni sada mozda i bitnije. Nego otom potom, da ne gledamo toliko unapred.

Pa ovu BBC sto si postavuo stoji kisa i oblacno u nedelju.

Leave a comment:

• NukeR
    replied
    Busta moze eventualno da otkine set ali nema sanse da izdrzi u kontinuitetu 3 seta na visokom nivou. Njemu je jedina sansa da brzo uzme prvi set pa posle sta bude.

Ali ja sam ubedjen da ovo ide laganih 3:0

Leave a comment:

• 147
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Kako suncan? Stoji kisa

Kod Norvezana, mada nisu vise precizni kao ranije

I sta ste navalili sa tom nedeljom, polako -.-

Last edited by 147; 07-10-20, 11:16.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Da li je moguce da se promenili prognozu za nedelju, i da sada najavljuju suncan dan? Makar ce biti nesto hladnije i bez vetra. https://www.bbc.com/weather/2988507
    Kako suncan? Stoji kisa

Kod Norvezana, mada nisu vise precizni kao ranije

I sta ste navalili sa tom nedeljom, polako -.-

Leave a comment:

• miloolja
    replied

Leave a comment:

• 147
    replied
    Da li je moguce da se promenili prognozu za nedelju, i da sada najavljuju suncan dan? Makar ce biti nesto hladnije i bez vetra. https://www.bbc.com/weather/2988507

Leave a comment:

• miloolja
    replied

Leave a comment:

Working...
X