Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
    Ne znam na kojim osnovom tvrdis da bi Rafa izgubio 2013 da nije bio suncan dan al eto... Zaboravljas da je taj mec trebao biti zavrsen u cetvrtom setu jer je Rafa dva puta imao brejk prednosti i bio bolji igrac. Mislim, mozda i bi izgubio, ko zna, al nekako nisam bas siguran u tome.
    Pobijedio ga je u MC-u, bio je blagi favorit prije finala, BH nije mogao da obavi posao koji bi obicno obavio jer je bio vreo dan (prskalo se izmedju setova), Novak je promijenio standardnu taktiku i umalo pobijedi.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
      Mozda je i Rafinjo nesto bolesljiv, nego on nikad ne prica o tome. Mozda je i njega zakacio taj neki stomacni virus ili nesto sl.. bar mi faca i oni podocnjaci tako djeluju.
      Ma daj, neprirodno je za organizam da se igra u 1 am
      Wizard

Comment

• Originally posted by NI View Post
        Pobijedio ga je u MC-u, bio je blagi favorit prije finala, BH nije mogao da obavi posao koji bi obicno obavio jer je bio vreo dan (prskalo se izmedju setova), Novak je promijenio standardnu taktiku i umalo pobijedi.
        Pre MC Rafa nije trenirao jer je imao povredu, zato i igrao nesto losije. Nema veze, to je tvoje mislenje i postujem.

Mislim da ce ga sad unakaziti u trecem setu, pao je Janik.
        OVAKO

Comment

• Stvarno je iritantno ovo OK ponašanje rafe
          Wizard

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Ovaj ima 12, a ovaj 1, odgovor se sam namece
            nisam mislio na tenisere,nego na duskutante
            Wizard

Comment

• ...a rafa i dzokara kvota 2-potpuni egal na bet365
              Wizard

Comment

• Može li neki slem da prodje da Rafa ne odere bar jednog ili preko nekoliko srednjoškolaca
                Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
                  ...a rafa i dzokara kvota 2-potpuni egal na bet365
                  Skocice kvota Novaku posle danasnjeg mucenja sa Bustom, bez brige. Ili ce Rafi da padne, kako to vec ide.

Comment

• Игра Буста одлично, брише бочне линије из све снаге, баш ме занима како ће Ноле да издржи, а да опет не звекне неког од нервозе?...
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Pre MC Rafa nije trenirao jer je imao povredu, zato i igrao nesto losije. Nema veze, to je tvoje mislenje i postujem.
                      Novak je imao iscasen zglob.

Tvoje objasnjenje je uvijek jednostavno. Rafa je lose igrao. Tacno. Ali zasto je lose igrao? Zbog uslova.

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                        Skocice kvota Novaku posle danasnjeg mucenja sa Bustom, bez brige. Ili ce Rafi da padne, kako to vec ide.

eh,a ja ulažem džokera za veceras
                        Wizard

Comment

• Godinama imamo na GS uzivo teme koje sluze da se komentatisu uzivo mecevi samo i opet svaki put, svaki dan skoro je neko opominjanje, zakljucavanje bla, bla...
                          Sve znalci i intelektualci. Mislm znam da niste, ali se rimuje.
                          Nije ni cudno sto cesto ne mogu neke stvari da se nadju kada protekne vreme. I tako.
                          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Tako Petra, samo fokus i zavrsavaj sto pre.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ajmo Petra idemo do trofeja

Comment

• Aman zeno!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X