Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Joker View Post
    Mescini da ce Diego da rasturi ovog Sinnera.
    I meni, ali ne u RG-u.

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Najbolji igrac na sljaci u uslovima kao sto su na ovom turniru je Rafa Nadal. Medjutim, rekao bih da je najbolji medju nekoliko jednakih. U uslovima kada je suncano, Rafa je daleko bolji od bilo koga drugoga.

Ferer je uvijek imao kompleks Nadala. Da onog petka 2013. kad se igralo polufinale nije bio suncan dan tj. da su bili uslovi kao u finalu, Novak bi pobijedio Rafu.
      Ne znam na kojim osnovom tvrdis da bi Rafa izgubio 2013 da nije bio suncan dan al eto... Zaboravljas da je taj mec trebao biti zavrsen u cetvrtom setu jer je Rafa dva puta imao brejk prednosti i bio bolji igrac. Mislim, mozda i bi izgubio, ko zna, al nekako nisam bas siguran u tome.

Za ove uslove ne znam, meni lici da ovome pase najvise Novaku, al videcemo ako se eventualno sretnu u finalu on i Rafa.
      OVAKO

Comment

• Nisam gledao Nadala do sad. Ovo što on igra je poprilično jadno, nema čak ni veze sa vremenskim uslovima. Ovaj mali puca ga adrenalin, malo strahopoštovanja premda izgleda ladan. Ovakvog Rafu bi pobedilo bar 10 igrača.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Šta se mlstite bezveze, ko da će neko nekom promeniti mišljenje

Nadalmima 12 RG i to je to
          Oaj mali može bolje, stalno usere+je rafa nervozan
          Wizard

Comment

• Originally posted by 147 View Post
            I jedno i drugo. Da se podsetimo istorije:
            2012. : Nadal dosta bolji od Novaka, ali ostaje zal sto je mec prekinut u cetvrtom setu u kisnim uslovima. Da se tada nastavilo ko zna sta bi se desilo
            2013. : Nadal je bio blagi favorit po kladionicama i generalno je bio za nijansu bolji u mecu i zasluzeno pobedio. Medjutim peh je to sto je to bio ubedljivo najtopliji dan turnira i sto se Novak zakucao u mrezu.
            2014. : Novak je cak trebao da bude faovorit protiv Rafe u finalu, ali posle izuzetno hladnog prvog dela turnira zadnjih 4-5 dana su bili mnogo topliji. To je sigurno pshicki, pa kasnije i fizicki poremetilo Novaka. Zbog toga je vec protiv Gulbisa u SF imao problema sa mucninom, a u finalu je vrlo moguce taj problem doprineo pobedi Nadala.
            2015. Tezak zreb za Novaka, ali ajde da to izbegnemo. Odlaganje meca sa Endijem je umorilo Novaka pred finale sa Stanom. Jeste Stan bio fantastican, ali niko ne moze da mi kaze da Novak ne bi imao malo vece sanse da je bio 100% svez.
            Jarane peh je povreda, neka odvratna sudiska greska, a ne hladno il toplo vreme il pecanje. Cuj 2015 tezak zdreb za Novaka a Rafa odustao u treceg kola. Novak tad ne bi dobio Stana pa makar da mu je to bio prvi mec na turniru, jer ga je ovaj bas unakazio igrom.

2012 Rafa bolji 100 puta i tu ni Zevs, Posejdon, Isus, Alah, Buda, vetar, kisa, zmajeve, ne bi spasili Novaka. 2014 je bila najveca sansa za Novaka jer Rafa nije igrao dobro sve do SF ali tad je proigrao i prvo razmontirao Mareja pa ona i Novaka.
            OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Jarane peh je povreda, neka odvratna sudiska greska, a ne hladno il toplo vreme il pecanje. Cuj 2015 tezak zdreb za Novaka a Rafa odustao u treceg kola. Novak tad ne bi dobio Stana pa makar da mu je to bio prvi mec na turniru, jer ga je ovaj bas unakazio igrom.

2012 Rafa bolji 100 puta i tu ni Zevs, Posejdon, Isus, Alah, Buda, vetar, kisa, zmajeve, ne bi spasili Novaka. 2014 je bila najveca sansa za Novaka jer Rafa nije igrao dobro sve do SF ali tad je proigrao i prvo razmontirao Mareja pa ona i Novaka.
              2016. je Nadal odustao, ne 2015. Tada ga je Novak dobio u QF, pa je onda u SF igrao sa Endijem. Inace na 2:1 u setovima za Stana bilo je 3:4 i 0:40, tako da je Novak bio jako blizu petog seta. Novak je bio mnogo mocan te godine tako da mislim da nije bio toliko daleko od pobede koliko mnogi misle. Vavrinka je igrao fantasticno i leprsavo, ali nije Novak bio bez sansi. Inace drugacije gledamo na definiciju peha Inace nije ga Rafa razmontirao 2014. Prvi set dobio Nole, a onda su krenuli stomacni problemi .

Mnogo srece sada za Nadala sa ovim necom. Egal mec inace a bice 2:0 za Rafu.
              Last edited by 147; 06-10-20, 23:43.

Comment

• Ovo je live tema, smorili ste sa tim sta je bilo
                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                with experience.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                  2016. je Nadal odustao, ne 2015. Tada ga je Novak dobio u QF, pa je onda u SF igrao sa Endijem. Inace na 2:1 u setovima za Stana bilo je 3:4 i 0:40, tako da je Novak bio jako blizu petog seta. Novak je bio mnogo mocan te godine tako da mislim da nije bio toliko daleko od pobede koliko mnogi misle. Vavrinka je igrao fantasticno i leprsavo, ali nije Novak bio bez sansi. Inace drugacije gledamo na definiciju peha Inace nije ga Rafa razmontirao 2014. Prvi set dobio Nole, a onda su krenuli stomacni problemi .

Mnogo srece sada za Nadala sa ovim necom. Egal mec inace a bice 2:0 za Rafu.
                  Aha, my bad smesao sam godine. Ok, mozda si u pravo da je moglo bit i drugacije u finalu, al Stan je bas mocno odigrao tad. Mada to po meni se ne sme nazivati peh, pricam o zdrebu, jer tenisere kao Novak, Roger il Rafa se smeju pozivati na umora, zdreba il slicno.
                  OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                    Ovo je live tema, smorili ste sa tim sta je bilo
                    A fosadan tenis pa mere čiji je veći
                    Wizard

Comment

• Rafi se sa ovom igrom smesi 5 setova protiv Dijega koji igra u zivotnoj formi.

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
                        A fosadan tenis pa mere čiji je veći[emoji3]
                        Ovaj ima 12, a ovaj 1, odgovor se sam namece

Odlican je Siner, ali Nadal na iskustvo ipak uzima oba seta
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Originally posted by Kilo soli View Post
                          A fosadan tenis pa mere čiji je veći[emoji3]
                          Samo skroluješ preko tepiha od posta. [emoji41]
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Mozda je i Rafinjo nesto bolesljiv, nego on nikad ne prica o tome. Mozda je i njega zakacio taj neki stomacni virus ili nesto sl.. bar mi faca i oni podocnjaci tako djeluju.

Comment

• @dekard baš
                              Last edited by Beocca; 06-10-20, 23:54.
                              Wizard

Comment

• Originally posted by Joker View Post
                                Mozda je i Rafinjo nesto bolesljiv, nego on nikad ne prica o tome. Mozda je i njega zakacio taj neki stomacni virus ili nesto sl.. bar mi faca i oni podocnjaci tako djeluju.
                                Ovakav je bio i u Rimu...

Comment

Working...
                                X