Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mada ni Đoko Loko nije u beast mode-u još uvek.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• E hbga... Umorio se malo.

Comment

• Kacanov iz Pariza 2018 brutalan

Comment

• Kako me nervira.

Comment

• Fantacian je Novak bio do 5:3 i 30:0 i onda jedna greska i odlicna igra Rusa je prekrenula tok. Ja mislim da Kacanov od ovoga na sljaci ne moze bolje.

Comment

• Против Бусте несмем ни да гледам...
              sigpic

Comment

• Prespora je podloga za beast mode. Novak se trenutno nalazi u tranziciji po pitanju fizičkih zahteva. Posle dužih poena vata vazduh kroz dropove. Dok probije turbina

Comment

• Cela Novakova karijera staje u jednu rečenicu a to je:

Fizička spremnost je samo podsklop mentalne spremnosti.

Comment

• Odlican Novak,a Kacanov fantastican do 5:4,moguce da je 147ova kletva prvog servisa u setu odlucila set

Comment

• Urekao sam Hacanova. Sada se raspao. Neverovatno da Novak jedva osvoji set u kome ima 15/6 odnos vinera i gresaka na sljaci.

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                        Ma slabo čuo dok su ovi na tenis chanal pričali, možda rekli 15 uspešnih.
                        Protiv Imera 25 ds, a pogledacu posle u sledecim. U drugom je bilo manje, rekao i Barbari: poslusao sam te, nisam preterivao

Naravno da se zalaze za tehnologiju, ubice nekog

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Da, deluje umorno i bledunjavo, ali verujem da će se popraviti kad pronadje odgovarajuću oštrinu
                          "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Setu se u zube ne gleda. Idemo dalje, Ruja je igrač koji popusti u jednom trenutku.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Ne sumnjam ja uopste u njegovu fizicku spremu, i dalje je jedan od najspremnijih na turu.

Samo da ne siluje ovoliko sa ds, stvarno mi nije jasno zbog cega.

Comment

• Originally posted by Žika View Post
                                Против Бусте несмем ни да гледам...
                                Busta je totalno drugaciji stil, ali ja razmisljam o potencijalnom polufinalu sa Cicijem. Cici je malo stravicnija varijanta "krakonje" od Karena. Kako ce to, ako mu ovo pravi problem..
                                Mada, kao sto rekoh, razumijem kako razmislja. Nece da rizikuje, jer (opravdano) misli da je ovakav nivo dovoljan za Karena. Ali protiv Cicija ce morati da pucaju hrabrije bh paralele...

Comment

Working...