Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oba seta Fučko ne uspijeva da zavrsi servisom. Prvi izgurao kroz tb, a drugi je ispustio uz 2 vezana pretrpljena brejka. Blah...

Comment

• I u trecem Fučko prvi pravi brejk..

edit: Pa onda Rubljev pravi 2 brejka za redom. Ne mogu ja ovo...
      Last edited by Joker; 05-10-20, 12:50.

Comment

• Jao, Grišo.. ocamuebem...

Comment

• Ajoooj crni Grisa kad ne bi ovako glupavo zavrsio set kada se on pita -.-

Kako je Stefanos poceo ovaj drugi da ga seta, reko pojesce ga...kad dobra tuca bila do kraja...11:9 u tb.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Fuscovic ispustio tri vezane set lopte za 2:2. Sad drži gaće, vojniče.. kraj ti je blizu...

Comment

• Jel navucen krov?
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ne znam, gledam Fucka.

Comment

• Kod Dimitrova je bilo samo pitanje kako ce da usere set, duplom ili nekom glupom greskom

Navucen je krov
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• I meni se cini da je navucen i zbog svetla i zbog toga sto nema vetra.
                    Super.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Kod Dimitrova je bilo samo pitanje kako ce da usere set, duplom ili nekom glupom greskom

Navucen je krov
                      Nudio se i Cicipas, nije ni on neka mentalna gromada. Ali iapk, Dimitrov je Dimitrov.

Comment

• Nisam mnogo gledala Andreja i Martona, ali imao Madjar lepe neke sanse, na momente igrao maestralno, no svaka cas za Rusa, koji mu je ovo mec po redu?
                        Svidja mi se kako je napredovao.
                        sigpic

Comment

• Nego nista ne pricate, pa vrv nije...tata Srki ne komentarise Noksija vise, mislim na RG?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Nisam mnogo gledala Andreja i Martona, ali imao Madjar lepe neke sanse, na momente igrao maestralno, no svaka cas za Rusa, koji mu je ovo mec po redu?
                            Svidja mi se kako je napredovao.
                            Madjar je igrao odlicno, osim na velikim poenima, tu je Rublev bio za klasu iznad njega.
                            Jedino je u 1.setu Fucovic nekako izvukao set u TB, iako je gubio 3:1
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Očekivao sam Griša da uzme jedan set barem, na igrici sam stavio 4 i po sata da traje meč kada ono rutiniranje Cicija.

Comment

• Originally posted by Lord Aleksoni View Post
                                Očekivao sam Griša da uzme jedan set barem, na igrici sam stavio 4 i po sata da traje meč kada ono rutiniranje Cicija.
                                Malo je falilo da dobijes, ali eto nije iskoristio par set lopti Dimitrov u drugom setu i sada se ocekivano raspao.

Comment

Working...
                                X