Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostLordan Zafranović je još za vrijeme Jugoslavije snimio nekoliko filmova koji se bave Jasenovcem, krajem 70ih i početkom 80ih, i pored pritisaka jer je to bila osjetljiva tema u tom sistemu (mada je i glupost da se o Jasenovcu ništa nije moglo znati u SFRJ i da je to skroz skrajnuto u stranu kao što nacionalisti hoće da prikaži). Uglavnom, Zafranović se 40+ godina bavi tom pričom i najmanje što treba je da mu se finansijski pomogne film. Mislim da će 'Djeca Kozare' i biti snimljen i završen, tj. nadam se.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Brian McShtull View PostTada mu je sigurno bilo mnogo lakse da radi nego danas. Mislim da se tada niko nije protivio takvim projektima. A danas ni Hrvati ni Srbi nisu spremni da podrze to, sto je opet znak da nije jos vreme za takve filmove, jeste proslo 70 i kusur godina od tog dogadjaja, ali rat 90-ih je samo obnovio ta osecanja i ako tako gledamo sve je to jos uvek sveze. Pogotovo sto nas politicari svako malo vracaju u devedesete i podsecaju na to.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Standardno ova ekipa ispraća na pravi načinLast edited by BorisUnited99; 25-02-21, 03:26.
Comment
-
Odličan Golub i uvek ima zanimljive goste.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da, ima za svakog ponesto, zavisi koga sta interesuje. Minus Loka, koji se sam pozvao i poveo advokata.
Meni je najbolje sto sa svima stvori prijateljsku atmosferu razgovora i bas retko je dosadno ako te gost makar malo interesuje. Bas daleko od klasicnnog intervjua. A i sam je svrestran i nacitan, i pokrece prave teme.Last edited by mark !t zer0; 26-02-21, 11:32.sloboda ili ništa
Comment
-
Mora ovaj epik od pre par dana da se ubelezi...
Spoiler
A onda kraljica kaze na to... [emoji173]
https://twitter.com/NewsmaxAdriaBG/s...920817152?s=19sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Razocarao me Srdan sa 'Ocem', ocekivao sam da ce mnogo bolje razviti pricu. Ali svakako bih pre poslao taj film za Oskara nego Daru, Goran Bogdan je jedan od boljih glumaca sa ovih prostora bas je pokidao tu ulogu. A vamo u Dari svi ovi muski glumci su mi katastrofa, ne znam ko mi je gori.
Ova mala devojcica sto glumi Daru, ima jako zanimljiv lik ali svakako lose glumi, tako da je dobro sto vecinu filma ne prica mnogo.Last edited by Brian McShtull; 26-02-21, 17:05.
Comment
-
jbt kakvi pacijenti su političari na našim prostorima. Ko god je zbog nečega isfrustriran sobom izgleda ulazi u politiku. Kako ovoliko sujetan smuva onu NatašuLast edited by BorisUnited99; 26-02-21, 23:56.
Comment
-
Originally posted by gomila nesklada View PostMa kakvi, presporo je, ne daj Bože da moraš da premotavaš nešto duže od sat vremena. Ima samo jednu brzinu.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Poceo da gledam ovaj intervju sa Memedovicem i posle 5minuta me smorio, kaze nemam o cemu da pricam ne pratim nista. A ova ptica mu kaze nisi se ukaljao, pa izvini ptico kao neko ko se navodno bori za ekologiju i ko je u tome toliko godina, sta ne vidi sta se desava oko njega i ne vidi sta rade ovi zlotvori na vlasti poslednjih 20 i kusur godina. Time sto cutis kao mulac, a vidis sta se desava oko tebe si ukaljan. Ti takvi ljudi su jedan od problema ove drzave, kao boli ih uvo za politiku, nece on da se zameri nikome, to je sisica samo cu to reci. I postavicu jedan pravi intervju, a ne ovo ulizivanje Memedovicu zato sto je sisica.
Comment
Comment