Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postkoje su te, strane?Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by KCTarantula View PostDa li neko zna da li Bosch belu tehniku sklapa Gorenje u Sloveniji?
Mada mogu da se nadju i "Nemci".
A sto pitas?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Neki trend je postao retrogradni bilo šta, odjednom svaki 3. dan svaka druga žena govori o retrogradnom merkuru i slično.
Inače Indigo sine moj, radila mi neka riba natalnu i ja sam lav i u merkuru i u veneri i još na par mesta, sine moj, ti si za mene malo rakče sine moj.
Avgustovski kakenjac.
Comment
-
Ne znam da li je smesno ili je za plakanje...
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNemam pojma da li bas u Gorenju, ali znam da su manji aparati mikseri i sl sklapaju u Sloveniji, a veci u Turskoj, to i pise na njima. Za nase trziste i ostala nama slicna.
Mada mogu da se nadju i "Nemci".
A sto pitas?
A meni treba pravi "švabo", ali mislim da ga nema.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by KCTarantula View PostZato što mi treba par nekih elemenata za kuhinje, ali sam dosta puta načuo da ih radi Gorenje, za Balkanske zemlje.
A meni treba pravi "švabo", ali mislim da ga nema.
Ja sam davno tako kupila sudo masinu i bila je Nemica, samo bez garancije, sto moze da bude macka u dzaku, ali opet radi 10god bez problema. Sada je mozda drugacije, vidi imas ih na kupujem-prodajem sigurno.
Skuplji modeli su iz Nemacke sigurno, e sad....
Frizider mi je Turcin
Najbolje da odes u prodavnicu i vidis sta pise made in... mada bi trebalo i preko telefona da ti kazu.
Jesi li razmisljao o Beko proizvodima? Kazu da su odlicni, a povoljniji dosta.sigpic
Comment
Comment