Originally posted by Mr. Wolf
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Inače, ovaj što je navukao Srkija (nerealno providno, što dokazuje koliko je prs'o lik) je Pujo Šotka ili neko od njegovih sledbenika, dosao je na twiter. Haos prave.Last edited by mark !t zer0; 27-01-21, 16:24.sloboda ili ništa
Comment
-
Ja pisem cirilicom, oduvek, e vala ogadice mi je ovi sa drustvenih mreza. Od stotinu njih 98 nije bas u vinklu, po svemu. Sacuvaj boze, gde su bas morali da se pronadju.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostOno koliko sam ja upoznao BG Novi Beograd je zakon, široke ulice, trotoari, uređeno i planski pravljeno naselje, nije džaba to Tito pravio ali to je prednost ravnice. Mada Zemun je već skučeniji čini mi se.
Svedočanstvo jednog bolesnog sistema.
Comment
-
Podizanje spomenika Stefanu Nemanji je zatvaranje istinske srpske istorije. Nije to ni populizam, to služi sa se Srbiji odseče pravo poreklo. A Nemanjići su saradnici fanariota i venecije, zato i vlada konsenzus i prihvaćeni su za "prvu" dinastiju. Uveli su u čisto srpsko apostolsko hrišćanstvo elemente istočnog "pravoslavnog" koje je sestrinsko sa katoličkim i krasi ga želja za svetovnom moći i odlazak sa istinskog puta hrišćanstva.
Ko jebe Nemanjiće, živeli Brankovići. Pravi heroji
Comment
Comment