Braco sta ovo radi bitcoin. U sjeni svega on gotovo prelazi 14k, na pocetku korone u Europi je bio na 6.5k. Ako prodev14k predvidaju mu 20k. Nevjerovatno kako je od teme br 1 potpuno zapostavljen i sad u sjenci se vraca na rekordne cijene
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nova Pričaonica 1.2 patch
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
bitcoin i kriptovalute su dobre ako si biznismen ili whatever i 10-15% novca držiš u njima jer nikad ne znaš kad će špekulanti koji kontrolišu igru povući neki basnoslovan potez, milijarderski transfer itd i sjebati čitavu igricu.
Jer ipak novca je zero sum, da bi neko dobio neko mora da izgubi, ne postoji win win situacija. Ne može se nešto stvarati ni iz čega, makar gubici bili indirektni i amortizivani
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View Postbitcoin i kriptovalute su dobre ako si biznismen ili whatever i 10-15% novca držiš u njima jer nikad ne znaš kad će špekulanti koji kontrolišu igru povući neki basnoslovan potez, milijarderski transfer itd i sjebati čitavu igricu.
Jer ipak novca je zero sum, da bi neko dobio neko mora da izgubi, ne postoji win win situacija. Ne može se nešto stvarati ni iz čega, makar gubici bili indirektni i amortizivani3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ne mislim da neko drži, gledam kriptovalute više kao sporednu stvar. Zato kažem da imaju vrednosti ukiliko držiš u njima 10-15% svog novca.
Ako ti je to osnovno zanimanje, to već nije dobro. Jer su tu ogromne fluktuacije moguće i previše je to sivo da bi posvetio svoje vreme i sve nečemu što je nestabilno.
Ako me razumeš.
A znam ljude koji su se posvetili kriptovalutama 24/7. To meni kao meni nije neki dugoročan model.
A ako ti imaš osnovno zanimanje i čačkaš to sa strane i pratiš trendove, to pozdravljam.
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostNe mislim da neko drži, gledam kriptovalute više kao sporednu stvar. Zato kažem da imaju vrednosti ukiliko držiš u njima 10-15% svog novca.
Ako ti je to osnovno zanimanje, to već nije dobro. Jer su tu ogromne fluktuacije moguće i previše je to sivo da bi posvetio svoje vreme i sve nečemu što je nestabilno.
Ako me razumeš.
A znam ljude koji su se posvetili kriptovalutama 24/7. To meni kao meni nije neki dugoročan model.
A ako ti imaš osnovno zanimanje i čačkaš to sa strane i pratiš trendove, to pozdravljam.
Tako da moze biti osnovno zanimanje, ali ne mozes da imas sav novac u kv...tu se slazem, oko 10-20% max...
Ja sam imao milion eura i izasao sa cetiri miliona...
Naravno da ovo sto sam napisao nije tacno, malo peckam.....
Za mene je nesposoban covek onaj koji ima radno vreme, poslovno govoreci..ma koliko da zaradjuje. ..
Vreme i zivot ne mozes vratiti..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Slažem se za radno vreme apsolutno. Uvek je najbolje sam nešto raditi. A kao rob ne možeš ni da zaradiš 10. deo kao sam na internetu.
A oko kriptovaluti ne znam puno ali kao i za novac. Čak i ako niko ne gubi tehnički, ako ga štampaju kao što rade bez pokrića u robama i uslugama, izazivaju inflaciju i onda novac manje vredi. Tako da opet se amortizuje na druge gubitak u smislu manje vrednosti novca.
Nisu tu kriptovalute izuzetak, ali ja generalno nisam fan ni berze ni kriptovaluta, ali može da se napravi ogroman novac.
Jedina razlika je što u tim zanimanjima ne zavisi sve od tebe i tvog znanja, a ako si dobar u nekom skillu koji nudiš kao biznis ili fizičko lice, sve je na tebi.Last edited by Cassius Clay; 28-10-20, 14:07.
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostSlažem se za radno vreme apsolutno. Uvek je najbolje sam nešto raditi. A kao rob ne možeš ni da zaradiš 10. deo kao sam na internetu.
A oko kriptovaluti ne znam puno ali kao i za novac. Čak i ako niko ne gubi tehnički, ako ga štampaju kao što rade bez pokrića u robama i uslugama, izazivaju inflaciju i onda novac manje vredi. Tako da opet se amortizuje na druge gubitak u smislu manje vrednosti novca.
Nisu tu kriptovalute izuzetak, ali ja generalno nisam fan ni berze ni kriptovaluta, ali može da se napravi ogroman novac.
Jedina razlika je što u tim zanimanjima ne zavisi sve od tebe i tvog znanja, a ako si dobar u nekom skillu koji nudiš kao biznis ili fizičko lice, sve je na tebi.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment