Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2020/2021
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Koliko smo mi losi bez Ronalda. Realno smo mid table ekipa, ove sezone posle 9 godina prepustamo tron nekom drugom. Slede nam teske godine tranzicije definitivno, a moramo i u potragu za ozbiljnim trenerom. Jbg ne moze Pirlo voditi ekipu, koliko god ja njega cenio i postovao, treba da se kali prvo.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostKoliko smo mi losi bez Ronalda. Realno smo mid table ekipa, ove sezone posle 9 godina prepustamo tron nekom drugom. Slede nam teske godine tranzicije definitivno, a moramo i u potragu za ozbiljnim trenerom. Jbg ne moze Pirlo voditi ekipu, koliko god ja njega cenio i postovao, treba da se kali prvo.. Nije izgubljena sezona. Ako se dovede neko ozbiljan, moze Juve brzo da se konsoliduje.
Comment
-
Originally posted by bice View PostKoliko smo mi losi bez Ronalda. Realno smo mid table ekipa, ove sezone posle 9 godina prepustamo tron nekom drugom. Slede nam teske godine tranzicije definitivno, a moramo i u potragu za ozbiljnim trenerom. Jbg ne moze Pirlo voditi ekipu, koliko god ja njega cenio i postovao, treba da se kali prvo.
Možda su se jedino prejebali te su pare od Kijeze trebali da ulože u nekog paklenog veznog, Pola Pogbu npr. bez obzira što Kijeza igra iznad mojih očekivanja, jedan od konkretnijih igrača ekipe, ali je fakat da fali vezni koji će da reguliše saobraćaj.
Comment
Comment