A mogli su i drugi ali Šćešni iščupao ispred Zaze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2020/2021
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Nepravedno ponisten gol, ovde Bonuci nikakav uticaj na igru nije imao, smejurija.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Pobedismo nekako, igra nikakva bukvalno. Kokoska redovno odigra odlicno protiv Torina, dve asist, generalno jedini igrac u ekipi koji zna da centrira. Mora ovo mnogo bolje, predstoe nam teze utakmice i derbiji sa Milanom, Interom, Atalantonm pa i Sasuolom, jebeno ce biti, a nas vezni je haos.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Okretosmo na mišiće.
Mora Pirlo više poverenja da ima u kreativnije igrače obzirom kakav je on bio majstor nikako mi nije jasno što u vezi gura dva igrača kojima je destrukcija igre protivnike glavna karatkeristika igre i ono po čemu se uglavnom i ističu.
Uđe malo mobilniji igrač, mali Amer, i odmah nešto novo na protivničkoj polovini.
Comment
Comment