Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2020.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maro ti ga već prežalila

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Žao mi zbog Borne a drago zbog Saše...simpa mi obojica i hajde sada prelomi...

Čačke, za korekcije i to kapa dole ali ovo oko presvlačenja nije smela da pusti Bornu.
      Imala je jednu losu i jednu dobru korekciju, nista posebno ne sudi danas
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• E Danice Danice...sve je suprotno od onoga kako izgleda
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Čačke, za korekcije i to kapa dole ali ovo oko presvlačenja nije smela da pusti Bornu.
          sto nije smela,valjda ona bplje zna pravila
          Wizard

Comment

• Coric ima skroz krivi game plan

Originally posted by Uthred View Post
            ma umor...jbt,kako me iznervira borna,serviras za 2:0 u popusis

eva je odlicna
            Kad je servirao za 2 0?

Comment

• Kakve greske Corica na brejk lopte i ovdje je definitivno otisla zadnja njegova sansa. Ma draze mi je da Zverev prodje, navijam za neki najjaci line-up u polufinalu Zverev- Shapo Medo-Tim

Comment

• Iskreno posle svega pa i onoga od prošle godine ovde, možda je najpravednije da Medo uzme.
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Uzece onaj ko pobedi u svim mecevima do kraja, nema tu pravedno ili nepravedno
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                    Coric ima skroz krivi game plan

Kad je servirao za 2 0?
                    nije,imao brejk u drugom,da,srry
                    Wizard

Comment

Iskreno posle svega pa i onoga od prošle godine ovde, možda je najpravednije da Medo uzme.
                      ako gledas tako,timi vise zasLJUZeva
                      Wizard

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Imala je jednu losu i jednu dobru korekciju, nista posebno ne sudi danas
                        Originally posted by Marija81 View Post

Nadam se da se slažete da sudi pa neka i napravi grešku, bolje nego da ćuti kao neke mule od sudija koje glume fikus.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока

Comment

• Pametnije je ostaviti linijske sudije a umjesto glavnog staviti mašinu 90% ničemu ne služr sem da govore rezultat.

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                            Nadam se da se slažete da sudi pa neka i napravi grešku, bolje nego da ćuti kao neke mule od sudija koje glume fikus.

Послато са SM-N975F уз помоћ Тапатока
                            To apsolutno...Borna se sam ukopava

Comment

• Originally posted by torpedo View Post
                              Pametnije je ostaviti linijske sudije a umjesto glavnog staviti mašinu 90% ničemu ne služr sem da govore rezultat.
                              Ne znam, da nema linijskih Novak bi verovatno za neki dan brojao 18GS

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                                Ne znam, da nema linijskih Novak bi verovatno za neki dan brojao 18GS
                                Ima i toga.... a opet, izbacio ga je glavni sudija.

Comment

Working...
                                X