Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga / Evrokup 2020-21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ima dosta nedoumica ove sezone u EL, ali 3 činjenice su sinoć zapisane u kamenu.

Bajern je najprijatnije iznenađenje, Trinki je trener godine, a Luča najbolje krilo Evrope.

Bravo!

Comment

• Bolji su i Klajburn i Šilds od Lučića. Kalinić ima veći domet, njegova najbolja igra je na višem nivou od Lučićeve.
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
        Bolji su i Klajburn i Šilds od Lučića. Kalinić ima veći domet, njegova najbolja igra je na višem nivou od Lučićeve.
        Jesam cigan ali luca je zadnje 2 godine klasa više iznad kaline. Na stranu što ovog ne volim jer je prekoputaš.Čisto košarkaški gledano.

Comment

• Originally posted by sinišamali123 View Post
          Jesam cigan ali luca je zadnje 2 godine klasa više iznad kaline. Na stranu što ovog ne volim jer je prekoputaš.Čisto košarkaški gledano.
          Mislim da su razliciti. Luca je vise 3, skocniji i bolji suter. Kalina moze i na 4, a ove godine me je kupio velikim brojem asistencija. Msm da je u poslednjem kolu bio najbolji u timu. Po meni zavisi od koncepta, ali je Kalina raznovrsniji i mislim da igra bolju odbranu.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
            Ima dosta nedoumica ove sezone u EL, ali 3 činjenice su sinoć zapisane u kamenu.

Bajern je najprijatnije iznenađenje, Trinki je trener godine, a Luča najbolje krilo Evrope.

Bravo!
            У то нема сумње!Човек је као слободан тренер отишао из ЕК тима у ЕЛ,ушао у топ 8,прима паре од Бајерна и још капље 550 000 од тима из ЕК!

2 прејака уговора му се исплаћују и још добро води екипи...

Ви да будете захвални ККЦЗ што је узела КРК,иначе би Тринки тражи паре и за то!

Comment

• Lučić i Kalinić nisu isti tip krila ali se dopunjuju i idealan su par za našu reprezentaciju, ko je bolji? Kao da je bitno, zapravo to je bitno samo u nekim bolesnim umovima kao /znate već da ga ne imenujem/.
              Last edited by nebitan; 02-04-21, 12:28.
              Spoiler
              Ako mi časi smrti postanu bliski,
              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
              Nije umio da odstupi,
              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
              Pao unapred, a ne unazad,
              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Lučić je meni gotivan kao igrač. Poštujem takve profesionalce.

Inače, Kalinić je napravio bolju karijeru.

Osvojio i Evroligu. Za malčice mu izmakla i titula MVP turnira.

Comment

• Што се мене тиче,од мене капа доле за Лучу за све што је урадио за репрезентацију!То је човек који би ми увек био у 12 у репрезентацији!

Он је персонификација како треба да се гине за дрес репрезентације!

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post
                    Што се мене тиче,од мене капа доле за Лучу за све што је урадио за репрезентацију!То је човек који би ми увек био у 12 у репрезентацији!

Он је персонификација како треба да се гине за дрес репрезентације!
                    Slazem se. Volim te zustre i u kosku igrace. Idealno je da igraju i Luca i Kalina. Onda bi imali pokrivenu i trojku i cetvorku (sa Bjelicom kao pravom cetvorkom)

Comment

• Oldična utakmica Fener - Barsa.

Comment

• Jel moze valensija nekako da prestigne real?

Comment

• Kokoškov,definicija kako izgleda sportista gospodin čovek.
                          Za primer i ponos.

Comment

• Originally posted by sinišamali123 View Post
                            Jel moze valensija nekako da prestigne real?
                            Može ako Valensija večeras dobije pobedi i u poslednjem kolu, a Real izgubi obe utakmice.

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
                              Može ako Valensija večeras dobije pobedi i u poslednjem kolu, a Real izgubi obe utakmice.
                              Mislim da ce dobiti alba ovo.Nije ni zasluzila valensija top 8 ove godine da se ne lazemo

Comment

• Pobedila Valensija 90:86.

Comment

Working...
                                X