Announcement

Collapse
No announcement yet.

Evroliga / Evrokup 2020-21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sad se iskupio za sve.
    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Овим путем се јавно извињавам Матијасу Лесору...Имао сам мишљење да је ретко ограничен кошаркаш...То се мишљење мало променило,ал свакако је у мојим очима као човек порастао!

Небојша реагује!Прокључаће Пионир кад на паркет изађе!

Comment

• Originally posted by Монтепаски View Post
        Овим путем се јавно извињавам Матијасу Лесору...Имао сам мишљење да је ретко ограничен кошаркаш...То се мишљење мало променило,ал свакако је у мојим очима као човек порастао!

Небојша реагује!Прокључаће Пионир кад на паркет изађе!
        Pričao sam pre neki dan o njegovom karakteru, drago mi je da su to svi danas mogli da vide.
        Last edited by dekkard; 31-03-21, 23:58.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Bio je ogranicen (dok je bio kod nas), videlo se i u prethodne dve utakmice da je prosirio asortiman i da je poceo da pogadja cak i okrenut licem ka kosu, dok je to ranije bila misaona imenica. Ostao je taj teret kiksanja u vaznim trenucima, ali moguce da je ovom tekmom i to stavio iza sebe.

Comment

• Svaki košarkaš promašuje u odlučujućim trenucima. Svaki. Ono što dobrog i vrhunskog sportistu/košarkaša razlikuje od prosečnog ili lošeg je sposobnost da ne razmišlja o tome previše nego nastavi dalje kao da se ništa nije desilo.
            To je Matijas naučio. 13, 19, 24 - to su njegovi poeni u ovom tromeču. Za ovu fazu čak i ovog takmičenja i pogotovo za igrača na njegovoj centarskoj poziciji koji u košarci 2021. godine nisu čak ni sekundarni poenteri ovo je vrhunski učinak. Da ne spominjemo skokove i ostale parametre.

Comment

• https://twitter.com/i/status/1376973479279480835

Evo ga i ovaj.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                Svetski jezik, da ne tražim snimke onih tamnoputih NBA zvezda koje takođe koriste naše reči (recimo pokojni Kobi).
                Inače, pitanje za dekkard i L a z a r: Koja je to logika, da se mi namećemo kao logičan izbor unatoč svemu što može da se desi u plej ofu.
                Imate neku info koja bi me prilično obradovala?
                Spoiler
                Ako mi časi smrti postanu bliski,
                I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                Nije umio da odstupi,
                Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                Pao unapred, a ne unazad,
                I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                Uračunato i u moj pad.

Comment

• Zamisli da pozovu Albasete, a izostave Barsu.
                  Na stranu što se udružilo sa svih strana, lav je lav.

Comment

• Klosarsko ponasanje za jednog profesionalca.
                    ALi mozda najbolje govori o sredini u kojoj je radio i trenirao i da price o sukobu unutar tima nisu bile prazne.

Sa druge strane steta za Buducnost, velika sansa je ispustena.
                    Zaista kriminalan skok i dekoncentracija Edzima.

Ne idu mi u glavu ove postave za Mitovicem i Nikolicem i 3 beka.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                      Klosarsko ponasanje za jednog profesionalca.
                      ALi mozda najbolje govori o sredini u kojoj je radio i trenirao i da price o sukobu unutar tima nisu bile prazne.
                      Ko zna Kuperu šta tek misliš o ponašanju Vujoševića i sredini gde je dugo radio.

Ne smem ni da zamislim kakve uvrede si spremio za Duleta.

Comment

• Stavio ih je tamo gde pripadaju.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                          Klosarsko ponasanje za jednog profesionalca.

Sa druge strane steta za Buducnost, velika sansa je ispustena.
                          Zaista kriminalan skok i dekoncentracija Edzima.

Ne idu mi u glavu ove postave za Mitovicem i Nikolicem i 3 beka.
                          Možda ima veze sa četiri dana nezaboravnog "gostoprimstva" u PG ???

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Comment

• Lesor mi bukvalno ulepšao sezonu. Ništa ne mora da se desi do kraja, ja prezadovoljan.

Comment

• Ja Duletu ne zameram ništa zbog reakcije prema navijaču.

Nego iako znam da Kuper ima dvostruke aršine reko da vidim da se nije možda promenio.

Ne bi ni Lesor ovako reagovao da mu onaj nije dobacio - pičko.

Comment

• Od tih starosedeoca tu su Ivanovic, Sehovic, Nikolic, Popovic i Zugic.

Poslednja 2 bih iskljucio iz jednacine jer nisu bili bas neki faktor ni tad ni sad, tako da ostaju prva trojica. Nadam se da mu nije dobacivao Ivanovic, a izmedju Sehovica i Nikolica tipujem na ovog prvog... dakle Sehovic.

Comment

Working...
                                X