Sad se iskupio za sve.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga / Evrokup 2020-21
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Монтепаски View PostОвим путем се јавно извињавам Матијасу Лесору...Имао сам мишљење да је ретко ограничен кошаркаш...То се мишљење мало променило,ал свакако је у мојим очима као човек порастао!
Небојша реагује!Прокључаће Пионир кад на паркет изађе!Last edited by dekkard; 31-03-21, 23:58.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Bio je ogranicen (dok je bio kod nas), videlo se i u prethodne dve utakmice da je prosirio asortiman i da je poceo da pogadja cak i okrenut licem ka kosu, dok je to ranije bila misaona imenica. Ostao je taj teret kiksanja u vaznim trenucima, ali moguce da je ovom tekmom i to stavio iza sebe.
Comment
-
Svaki košarkaš promašuje u odlučujućim trenucima. Svaki. Ono što dobrog i vrhunskog sportistu/košarkaša razlikuje od prosečnog ili lošeg je sposobnost da ne razmišlja o tome previše nego nastavi dalje kao da se ništa nije desilo.
To je Matijas naučio. 13, 19, 24 - to su njegovi poeni u ovom tromeču. Za ovu fazu čak i ovog takmičenja i pogotovo za igrača na njegovoj centarskoj poziciji koji u košarci 2021. godine nisu čak ni sekundarni poenteri ovo je vrhunski učinak. Da ne spominjemo skokove i ostale parametre.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by mmajstor View Post
Inače, pitanje za dekkard i L a z a r: Koja je to logika, da se mi namećemo kao logičan izbor unatoč svemu što može da se desi u plej ofu.
Imate neku info koja bi me prilično obradovala?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Klosarsko ponasanje za jednog profesionalca.
ALi mozda najbolje govori o sredini u kojoj je radio i trenirao i da price o sukobu unutar tima nisu bile prazne.
Sa druge strane steta za Buducnost, velika sansa je ispustena.
Zaista kriminalan skok i dekoncentracija Edzima.
Ne idu mi u glavu ove postave za Mitovicem i Nikolicem i 3 beka.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostKlosarsko ponasanje za jednog profesionalca.
ALi mozda najbolje govori o sredini u kojoj je radio i trenirao i da price o sukobu unutar tima nisu bile prazne.
Ne smem ni da zamislim kakve uvrede si spremio za Duleta.
Comment
-
Originally posted by Cooper View PostKlosarsko ponasanje za jednog profesionalca.
Sa druge strane steta za Buducnost, velika sansa je ispustena.
Zaista kriminalan skok i dekoncentracija Edzima.
Ne idu mi u glavu ove postave za Mitovicem i Nikolicem i 3 beka.
Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
Comment
-
Od tih starosedeoca tu su Ivanovic, Sehovic, Nikolic, Popovic i Zugic.
Poslednja 2 bih iskljucio iz jednacine jer nisu bili bas neki faktor ni tad ni sad, tako da ostaju prva trojica. Nadam se da mu nije dobacivao Ivanovic, a izmedju Sehovica i Nikolica tipujem na ovog prvog... dakle Sehovic.
Comment
Comment