Announcement

Collapse
No announcement yet.

IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: IVECO AUSTRALIAN GRAND PRIX 2010

[quote author=Djuka99gp link=topic=2928.msg179064#msg179064 date=1287078416]
    Cao Rosievci,sta se radi,se sepremate za vikend???
    [/quote]
    Spremamo se za rano jutro, rano da ranije ne moze da bude.
    Sta je ovo? Svi vec spavaju fghj48d

Comment

Cuo sam da ce u Valensiji doci 15000 Spartanaca ( Lorenzovih fanova ) sa majicama GAME OVER. Po meni mogli su sa tim majicama da dodju i u Kataloniju jer je i tad sve bilo gotovo h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8
      JUST PUNK

NO NATIONS
      NO RELIGION
      NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Idem u selo a tamo nemam SK a nema ni neta ma prava izolacija... moraću da gledam reprizu...

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg179090#msg179090 date=1287080799]
          [quote author=Djuka99gp link=topic=2928.msg179064#msg179064 date=1287078416]
          Cao Rosievci,sta se radi,se sepremate za vikend???
          [/quote]
          Spremamo se za rano jutro, rano da ranije ne moze da bude.
          Sta je ovo? Svi vec spavaju fghj48d
          [/quote]

Tek je 9 sati
          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Valja meni ujutru u 8 napolje jbt /SR&]

a citavu noc biti budan

OMG $JS}|

al isplati se radi jednog covjeka &*#GI(]
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Ja se budim svakako za trening tako da meni svejedno. 3 red bull-a i dobar sam

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2928.msg179109#msg179109 date=1287081803]
                Cuo sam da ce u Valensiji doci 15000 Spartanaca ( Lorenzovih fanova ) sa majicama GAME OVER. Po meni mogli su sa tim majicama da dodju i u Kataloniju jer je i tad sve bilo gotovo h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8 h5g6k8
                [/quote]
                Isto sam i ja to procitala, da ce se svi Lorencovi fanovi, koliko god ih ima, negde oko 15000 ukupno, okupiti u Valensiji da proslave Lorencovu titulu.
                Mada ja mislim da ih , bar za neku stotinu ima vise h5g6k8

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg179179#msg179179 date=1287085752]
                  [quote author=Lorenzo-fan link=topic=2928.msg179109#msg179109 date=1287081803]
                  [/quote]
                  Isto sam i ja to procitala, da ce se svi Lorencovi fanovi, koliko god ih ima, negde oko 15000 ukupno, okupiti u Valensiji da proslave Lorencovu titulu.
                  Mada ja mislim da ih , bar za neku stotinu ima vise h5g6k8
                  [/quote]
                  Ima ih oko 50000, znam jer jesam. Bas mu je extra to GAME OVER, pre trke sam se bojao da nece mozda pokupiti njkeu glupost od Rosija ali ovo je dobro.
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Zar ima toliko? (%fsd%&j
                    Znas li mozda koliko ih ima Rosi? Koliko sam procitala, desetine miliona %QWT&W
                    Da, i meni se dopalo game over, samo ne razumem, zasto kazes--glupost od Rosija?
                    Koliko znam, sve Rosijeve proslave su bile odlicne i nisu mi licile na gluposti &%@5w8&*

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg179192#msg179192 date=1287086865]
                      Koliko znam, sve Rosijeve proslave su bile odlicne i nisu mi licile na gluposti &%@5w8&*
                      [/quote]
                      +*@WT*48* &8@^J

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2928.msg179192#msg179192 date=1287086865]
                        Zar ima toliko? (%fsd%&j
                        Znas li mozda koliko ih ima Rosi? Koliko sam procitala, desetine miliona %QWT&W
                        Da, i meni se dopalo game over, samo ne razumem, zasto kazes--glupost od Rosija?
                        [/quote]
                        Mislio sam na neke gluposti koje su imitacuije Rosija. Na primer ono kad je igrao golf, u Rosijem fazonu ali nije nesto. Rosi ima oko tri i po miliona zvanicnih, a Lorenzo 50000 a zapravo obojica imaju mnogo vise. Rosijeve proslave su ugalvnom sve bile extra. Lorenzo je sad omrazen od strane nekih, ali bas me zanima da li bi se Rosi toliko proslavio da je bio 2-3 sezone sa Duanom u ekipi.
                        JUST PUNK

NO NATIONS
                        NO RELIGION
                        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

U zvanicnom fan klubu ih ima 3.000 miliona medju kojima sam i ja h5g6k8, da ne pominjem na svakoj stazi sirom svijeta koliko ih dodje zbog njega

Comment

Pozdrav svima na forumu, nedavno sam se prikljucio i evo, konacno sam resio da se oglasim. Nisam pristalica foruma bilo kakve vrste iz razloga sto su uvek prepuni "prepametnih" ljudi i samoproklamovanih eksperata a sa takvima ne zelim da polemisem. Nadam se da na ovom forumu nema previse takvih i nadam se da se ovde vode diskusije razumno i argumentovano. Red je da se i predstavim, ako ne imenom, barem svojim entuzijazmom prema ovom sportu. Ljubitelj sam moto gp-a niz godina a pratim ga od perioda kad su Harada i Kato zarili i palili pistama u kategoriji 250cc, a VR krcio svoj put ka prvoj moto GP tituli u tadasnjoj 500cc kategoriji. Propustio sam po koju trku u tom periodu,ali od sezone 2005. sam redovan pred malim ekranom tv prijemnika kad god i gde god da se vozi. h5g6k8 Nisam neko ko voli da navija za pobednike, ali uprkos svim naporima da budem anti-Rosijevac covek mi se jednostavno podvukao pod kozu svojim bravurama i harizmom tokom godina, tako da sam popustio pod pritiskom i postao jos jedan u hordi vatrenih navijaca koji klicu njegovo ime i vole himnu Italije kao himnu maticne zemlje. %QWT&W Toliko o meni.
                            Citam komentare na forumu i primetio sam da dosta ljudi kritikuje Lorenca zbog voznje koja im nije dovoljno agresivna, riskantna ili bolje reci previse zrela, neharizmaticna. Da li je moguce da niko ne uvidja da je Lorenco svestan da je senka bacena na njegovu titulu vec onog trenutka u Mudjelu kad je Rosi ispao iz sampionata zbog preloma noge. Lorenco je kao pravi sampion zeleo da ovu sezonu osvoji tako sto ce da pobedi zdravog Rosija, Rosija koji vozi sampionski, a ne Rosija koji zaceljuje rane tokom cele sezone. Prvi gest kojim je to pokazao je bilo odavanje pocasti Rosiju na samoj trci u Mudjelu, a zatim i nekoliko "slabijih" rezultata u narednih par trka, kad je Pedrosa i dobio svoju sansu da deluje preteci. Daleko od toga da Lorenco nije zadovoljan postignutim, ali sam siguran a vreme ce pokazati (citaj: sledeca biografija Horhea Lorenca ce pisati o tome) da je Lorenco zeleo da bude covek koji se nasao tu da prekine jednu eru, eru velikog sampiona kakav je Rosi, a ne neko ko ce slucajno biti tu da nasledi presto palog kralja. Samo jedna napomena, Ja nisam pristalica Horhea Lorenca, nikad mi se nije ni dopadao, ali cenim njegovu srcanost i posvecenost ovom sportu, kao i psiholosku snagu koju poseduje koja mu je omogucila da pregura granice bola i problema sa kojima se sretao po ulasku u GP kategoriju. Ova voznja koju mnogi nazivaju proracunatom i odradjivanjem posla je nista vise nego njegova potreba da dokaze svoj stav, a to je da nije neophodno da daje svoj maksimum da bi osvajao sezonu u kojoj nema prave konkurencije. Poenta je sledeca: Vozac kome je neophodno da da svoj maksimum u odsustvu najvecih rivala nije dostojan titule kralja, Lorenco to zna, a vi?
                            http://www.ebike-ridingtips.co.uk/vi...file=rossi.flv

Comment

[quote author=bronza link=topic=2928.msg179205#msg179205 date=1287087715]
                              Pozdrav svima na forumu, nedavno sam se prikljucio i evo, konacno sam resio da se oglasim. Nisam pristalica foruma bilo kakve vrste iz razloga sto su uvek prepuni "prepametnih" ljudi i samoproklamovanih eksperata a sa takvima ne zelim da polemisem. Nadam se da na ovom forumu nema previse takvih i nadam se da se ovde vode diskusije razumno i argumentovano. Red je da se i predstavim, ako ne imenom, barem svojim entuzijazmom prema ovom sportu. Ljubitelj sam moto gp-a niz godina a pratim ga od perioda kad su Harada i Kato zarili i palili pistama u kategoriji 250cc, a VR krcio svoj put ka prvoj moto GP tituli u tadasnjoj 500cc kategoriji. Propustio sam po koju trku u tom periodu,ali od sezone 2005. sam redovan pred malim ekranom tv prijemnika kad god i gde god da se vozi. h5g6k8 Nisam neko ko voli da navija za pobednike, ali uprkos svim naporima da budem anti-Rosijevac covek mi se jednostavno podvukao pod kozu svojim bravurama i harizmom tokom godina, tako da sam popustio pod pritiskom i postao jos jedan u hordi vatrenih navijaca koji klicu njegovo ime i vole himnu Italije kao himnu maticne zemlje. %QWT&W Toliko o meni.
                              Citam komentare na forumu i primetio sam da dosta ljudi kritikuje Lorenca zbog voznje koja im nije dovoljno agresivna, riskantna ili bolje reci previse zrela, neharizmaticna. Da li je moguce da niko ne uvidja da je Lorenco svestan da je senka bacena na njegovu titulu vec onog trenutka u Mudjelu kad je Rosi ispao iz sampionata zbog preloma noge. Lorenco je kao pravi sampion zeleo da ovu sezonu osvoji tako sto ce da pobedi zdravog Rosija, Rosija koji vozi sampionski, a ne Rosija koji zaceljuje rane tokom cele sezone. Prvi gest kojim je to pokazao je bilo odavanje pocasti Rosiju na samoj trci u Mudjelu, a zatim i nekoliko "slabijih" rezultata u narednih par trka, kad je Pedrosa i dobio svoju sansu da deluje preteci. Daleko od toga da Lorenco nije zadovoljan postignutim, ali sam siguran a vreme ce pokazati (citaj: sledeca biografija Horhea Lorenca ce pisati o tome) da je Lorenco zeleo da bude covek koji se nasao tu da prekine jednu eru, eru velikog sampiona kakav je Rosi, a ne neko ko ce slucajno biti tu da nasledi presto palog kralja. Samo jedna napomena, Ja nisam pristalica Horhea Lorenca, nikad mi se nije ni dopadao, ali cenim njegovu srcanost i posvecenost ovom sportu, kao i psiholosku snagu koju poseduje koja mu je omogucila da pregura granice bola i problema sa kojima se sretao po ulasku u GP kategoriju. Ova voznja koju mnogi nazivaju proracunatom i odradjivanjem posla je nista vise nego njegova potreba da dokaze svoj stav, a to je da nije neophodno da daje svoj maksimum da bi osvajao sezonu u kojoj nema prave konkurencije. Poenta je sledeca: Vozac kome je neophodno da da svoj maksimum u odsustvu najvecih rivala nije dostojan titule kralja, Lorenco to zna, a vi?
                              [/quote]
                              Skroz se slazem sa tobom. Ti si bre prestigao L.Lawliet-a po pisanju romana na forumu +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*
                              JUST PUNK

NO NATIONS
                              NO RELIGION
                              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Svaka cast druze,ja nemam zivaca da kucam toliko a ne da citam.Mad ovo tvoje sam citao dok nisam naleteo na to za koga navijas...i odma prestao sa istim. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] (salim se naravno)

Comment

Working...
                                X