Meni je priseo ovaj prelazni rok zbog ove glupe korone. Sta i da dovedemo ne znam koga kad ce nam skripati patike na utakmicama el. Sviranje kurcu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne verujem da će uopšte biti bilo kog takmičenja ako ne bude publike.
Nije to samo gubitak zbog karata, ceo ambijent je neprivlačan za sponzore.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Storm View PostMeni je priseo ovaj prelazni rok zbog ove glupe korone. Sta i da dovedemo ne znam koga kad ce nam skripati patike na utakmicama el. Sviranje kurcu.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPa u pravu si, nema mnogo smisla bilo kakav uspjeh pred praznim tribinama. To sto nema navijaca finansijski nije toliko ogroman udarac, podici ce se tv prava pa dijelom zakrpiti rupa e sad sponzorisati nesto a bez publike... Teskooooo
Jedino da oni prodaju svoja prava Areni pa da ovi nadju interes da preuzmu prenose, ali to opet nas ne dotice jer je ugovor sa El potpisan. Sport klub jedino sto drzi na medijskom nebu je EL i Premijer liga u fudbalu, ako i ovo izgube mogu odmah da kanale preusmere na golf i Esports.
Pre par dana je EL propisala pravila kad i kako moze publika da se vrati u halu ( zavisi i od domacih propisa).
Teoretski, trecina kapaciteta, merenje temperature na svim ulazima, maske, distanciranje, dezinfekcija prostorija za igrace, staff , publiku itd.
Sport ce se igrati svakako, cak i ako se Korona nastavi, samo je pitanje po drzavama ko ce dozvoliti publiku i u dvoranama.
Na nasima da odluce, da li 1/3 kapaciteta Arene ili PIonira, i da li bi bilo dovoljno publike koji bi se usudio da ide u "rizicno" okruzenje zbog Korone.
Mi po vazecim propisima kod nas ne smemo jos ni da zapocnemo treninge unutra, zvanicno i ne smemo ni da zapocnemo pripreme jer El je propisala maximalno 5 nedelja zajednickih treninga pre pocetka sezone. Sto znaci nista pre 15 tog, jedino ako ABA liga pocne 15 sept kao sto su najavili ( jos zvanicno nije pomeren pocetak), mozda zapocnemo pripreme koju nedelju pre.Last edited by Šarac; 22-07-20, 21:37.
Comment
-
Ne treba da pocne kosarka dok je situacija u svetu ovakva. Ok zavrsiti, ali pocinjati nesto a tek dolazi drugi i mnogo jaci talas.
Cak su Japanci rekli nista od Olimpijade. Sacekati vakcinu na prolece i krenuti onu tamo sezonu. Ipak zdravlje ispred sporta.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNe treba da pocne kosarka dok je situacija u svetu ovakva. Ok zavrsiti, ali pocinjati nesto a tek dolazi drugi i mnogo jaci talas.
Cak su Japanci rekli nista od Olimpijade. Sacekati vakcinu na prolece i krenuti onu tamo sezonu. Ipak zdravlje ispred sporta.
Comment
-
Originally posted by DelijaVrsac View PostA kad vec tako razmisljas,sta mislis od cega da zivimo mi kojima je to posao,doduse ne na tom nivou gde se zaradjuju hiljade evra mesecno,nego na mnogo skromnijem,gde prezivljavamo od tih para. Klubovi naravno nece placati ako se ne bude igralo
Voleo bih da se igra, ali sumnjam. Narod je stoka i vidis da kod nas ide samo na gore a Winter is coming...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNe znam i ja zivim od toga. Cak i ako pocne, prekinuce se...Bice uzasna jesen i zima, bar tako kazu.
Voleo bih da se igra, ali sumnjam. Narod je stoka i vidis da kod nas ide samo na gore a Winter is coming...
Comment
-
Originally posted by sinišamali123 View PostŠta na kraju bi sa gistom da li ga smatramo bivšim? Mislim da bi u dobrom sistemu bio mnogo bolji nego prošle sezone3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment