Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Šarac View Post
    Paunovic i Momirov su otisli iz FMPa jer su pokazivali nista, Paunovic ode u Dinamik jos dva ranga niza od naseg nivou i tamo isto duplo golo.

Ajde molim te ne kaci igrace koji iz lige bez briga odu u klub lige sampinjona. Ja razumem da neki igrac iz Ec zavrsi u nekom El za nekih 250 do 300 k i kazes eto sto kod nas nije dosao, ali molim te igrace iz Nymburka ovde treba da secemo vene da dodje na mesto igraca u kojeg si se kleo ali pod drugim trenerom. Verovatno si i u Milka Bjelicu i Lipovija kleo ali to je opet druga tema.
    Svaki mladi igrac koji zeli da igra u KKCZ smatra da treba da ima ulogu i minutazu, ocekuje minimum 100 k po sezoni, i svi misle da mogu preko Miska to da ostvare. Pa onda zavrse kod Miska koji ih seta kao ja palete po Americi, pa tri palete u Chicago, dve u Pitsburgu i ostatak zavrse u Miamiju
    Tako i on igrace potpise, i seta iz kluba u klub sve pod pricom, i tebe cu kao i Jokica da odvedem u Nba. Pa sto nam nije dao Simonovica, Miskovica, Luwawua, Bitadzea, Jokica, Zagorca, Jaramaza, on je njihov vlasnik i ima svoj plan sa njima.

Fmp ne moze da bude sastavljen samo od klinaca, nece uzeti dve pobede u ABA LIGI sa ili bez Filipa, Seslije, ni Mega ne bi opstala u ABA ligi da svake godine, neki Novica, Perry, ili tako neki matori ne dodje da pripomogne.
    Eto koliko znas.Jaroslav Bohacik je odlican igrac, bio je najbolji igrac Ceske na SP..top, top igrac..nije cak ni Hruban los. Ovo je smesno sto si napisao. Za Hall je svemirski avion domah cu ti reci a cini mi se i za Voldena..

Dva njabolja igraca iz FMP su dosli kroz KLS...Ne kazem za Momirova i Paunovica nista,ali treba se naci neka strategija a ne seljakanje iz tima u tim...za malo i najbolji igrac u20 Pecarski da propadne zbog seljakanja...Grobari pisali kako ne zna odbranu...mislim uzas.

Ja jesam za strance,ali ne kao roll player-e..
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Volden ne igra za vise od 40k, on je u prethodnom klubu po insajderima i yt novinarima igrao za stanarinu i doručak, tako da je i ovih 40k verovatno mnogo ali nam se može jer imamo 14m.

Radonjić i mladi igrači, dobar vic.

Comment

• Ne. Sam znas da je u toku rada Dejana Radonjica bilo mnogo tesko u borbi za prve trofeje posle xxx godina i EL posle15g itd...

Imao sam negde obradjeno ali ne mogu naci a necu opet pisati.Postotak poena domacih igraca u ABA, EL naspram ukupnog broja poena cele ekipe i taj broj se smanjuje svake sezone sve vise i vise.
        Ono što si ti napisao o ulozi mlađih igrača u Aba i Kls je nešto što sam ja i moje okruženje u Pioniru očekivali ali nije se desilo . Imao je Deja posle sezone 14/15 itekako prostora da sprovede tvoju ideju ali nije ... Uglavnom su mladi dobijali "đubre" vreme ili 20sec do kraja . Nemam pojma šta kažu tvoji brojevi ali sam odgledao skoro sve naše domaće utakmice i znam da je većina u Pioniru želela upravo to o čemu ti pišeš ...pravu šansu za mlade igrače

Što kaže Nas , nećemo opet o Deji

Comment

• Originally posted by FKCZ View Post
          Radonjić i mladi igrači, dobar vic.
          Koliko je godina imao Luka Mitrovic u sezoni 2014-15, a koliko Marko Tejic? Znaci to su nam bile cetvorke u toj sezoni: prvi starter, drugi bekap, uz uskakanje Kalinica u small ball petorkama. Koliko godina je imao Nemanja Dangubic u toj sezoni, a bio je bekap trojka? Koliko godina je imao Marko Guduric u sezoni 2015-16 kada je bio bekap dvojka?

Koji igraci tih godina ce biti u rotaciji sledece sezone i kakvu ce ulogu imati?

Comment

• Jovic, Blatt,

Loyd, Walden, Radanov

Bohacik, Dobric, Davidovac

Ndur,Simanic/Miskovic,Kuridza,

Nkoko, Kuzmic, Apic/ Djordjevic/ Petrusev/Simonovic

Kakav tim jbte...a dosta jeftiniji od prosle sezone...Jovic jedino nedodirljiv..
            Last edited by LosmiSK; 22-07-20, 13:46.

Comment

• Guduric je inače bio na putu za Skopje i dres MZT je bio spreman.

Od Dangubica je napravio definitivnog specijalistu.

Tejic ne postoji.

Jedino Luka Mitrović.

Rebicu nije verovao, Rakicevicu isto, Dobrica i Borisu nije puštao uopšte.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                Jovic, Blatt,

Loyd, Walden, Radanov

Bohacik, Dobric, Davidovac

Ndur,Simanic/Miskovic,Kuridza,

Nkoko, Kuzmic, Apic/ Djordjevic/ Petrusev/Simonovic

Kakav tim jbte...a dosta jeftiniji od prosle sezone...Jovic jedino nedodirljiv..

18 igraca, 6 stranaca, od cega trojica no name stranaca. Onda stavis Miskovica, Petruseva, Simonovica na tribine jer u toj konkurenciji nemaju sta da traze u El timu.

Ako izbacis Jovica, to je jos jedan stranac, znaci 7 ukupno.

Pa jel kupujmo domace ili smo legija stranaca.? Za sta se ti boris?
                Last edited by Šarac; 22-07-20, 14:07.

Comment

Za sta se ti boris?
                  Za FIBA Ligu šampinjona.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

18 igraca, 6 stranaca, od cega trojica no name stranaca. Onda stavis Miskovica, Petruseva, Simonovica na tribine jer u toj konkurenciji nemaju sta da traze u El timu.

Ako izbacis Jovica, to je jos jedan stranac, znaci 7 ukupno.

Pa jel kupujmo domace ili smo legija stranaca.? Za sta se ti boris?
                    Evo skinucmo Ndura i staviti Simonovica. Kuzmica skroz izbaciti i staviti neka od ova dva da budu 2/3 centar...Mozemo i Volena izbaciti i ubaciti drvosecu. Eto, moze biti i cetiri....I ovaj tim bi bio bas odlican

Bohacik i Blat su odlicni igraci. Poprilicno sam siguran da su bolji od Voldena i Hala...al ajde.

4-5 stranaca je po meni skroz broj. Nemam cak ni protiv vise, ali moraju imati kvalitet a ne 34-35godina, da su neki Rit, Hal itd...to nam ne treba. Stranac mora doneti kvalitet.

Taj nepoznati Bohacik je imao 15ppg na WC uz odlican procenat suta a i rezultat tima. Blat je novi PG Izraela za narednih 15g....

Comment

Guduric je inače bio na putu za Skopje i dres MZT je bio spreman.
                      I onda je od tog famoznog puta za Skoplje dosao do toga da bude bekap dvojka u EL Zvezdi sa 20 godina... Hoce li nam sledece sezone bekap dvojka biti neki igrac '00 godiste?

Originally posted by FKCZ View Post
                      Od Dangubica je napravio definitivnog specijalistu.
                      I to je nesto, hoce nam sledece sezone bekap trojka u ulozi defanzivnog specijalca biti neki igrac '99 godista?

Tejic ne postoji.
                      Ne postoji jer je ogranicenog talenta i lenj, al' je bio jedina full time cetvorka u rosteru uz Mitrovica. Hoce li nam sledece sezone neki igrac '01 godista biti druga cetvorka?

Jedino Luka Mitrović.
                      Jedino on, ako izuzmemo sve navedene igrace... Hoce li nam sledece sezone startna cetvorka biti igrac '99 godista?

Rebicu nije verovao
                      Verovao mu je dovoljno da mu bude 3. plej. Hoce li nam sledece sezone 3. plej biti igrac '01 godista?

Dobrica i Borisu nije puštao uopšte.
                      Dobric mu je odigrao 61 utakmicu u sezoni 2016-17. Borisa mu je te sezone makar bio u rosteru, hoce li sledece sezone neki igrac '02 godista uopste biti u rosteru?

Sta vi poredite, ovo je bukvalno da covek ne poveruje...

Comment

• Taj Bonacek i Blatt, kako ih promasise ovi powerhouseovi iz EL, nego nikako da dobace dalje od Fiba lige. Ajde ako mi ne znamo da prepoznamo te talente, sta bi sa ovima iz Bayerna, Asvela, Himkija, Makabija?

Simonovic je Miskov projekat, ti pises sta bi bilo kad bi bilo.

Nama nijedan stranac nije stariji od 28 godina, a taj isti Beron dosao iz no name turskog kluba koji u medjvrenu bankrotirao, niko ovde ne seca se ni kako se zove klub, kod nas dosao u 28 godini i usao u top 5 sutera El ove sezone. Kako to majku mu?

Faye na kraju je bio samo kvalitet za Ec, El je ipak bio prevelika zalogaj za njih.

Brown promasaj jer se pokusalo, mogli smo tako i sa Marcusom isto tako da se zajebemo prvi put, uspeo je prvi put, ali zato povratak njegov je bio neslavan. Isto bio blizu 30 godina.

Jebes godine, ili imas ili nemas kvalitet.

Da imamo 10 miliona budzet napravio bih ja tim samo od domacih igraca plus dva stranca, ali jbga, samo kod Pantica i Tegija na instagramu imamo taj budzet i naravno kada si ti u elementu.
                        Last edited by Šarac; 22-07-20, 14:52.

Comment

• Ok Radonjić je stručnjak za mlade igrače.

Boriša ulazi na 30 sekundi do kraja na plus 30 protiv Krke.
                          Dangubic bi bio defanzivac makar ga trenirao Muta, a dobar posao je da je izrastao u nekog Lučića.
                          Gudura je imao rezervisan let za Skopje toliko o tome koliko je računao na njega. Dobrić je dobio šansu u KLS.

Comment

Taj Bonacek i Blatt, kako ih promasise ovi powerhouseovi iz EL, nego nikako da dobace dalje od Fiba lige. Ajde ako mi ne znamo da prepoznamo te talente, sta bi sa ovima iz Bayerna, Asvela, Himkija, Makabija?

Simonovic je Miskov projekat, ti pises sta bi bilo kad bi bilo.

Nama nijedan stranac nije stariji od 28 godina, a taj isti Beron dosao iz no name turskog kluba koji u medjvrenu bankrotirao, niko ovde ne seca se ni kako se zove klub, kod nas dosao u 28 godini i usao u top 5 sutera El ove sezone. Kako to majku mu?

Faye na kraju je bio samo kvalitet za Ec, El je ipak bio prevelika zalogaj za njih.

Brown promasaj jer se pokusalo, mogli smo tako i sa Marcusom isto tako da se zajebemo prvi put, uspeo je prvi put, ali zato povratak njegov je bio neslavan. Isto bio blizu 30 godina.

Jebes godine, ili imas ili nemas kvalitet.

Da imamo 10 miliona budzet napravio bih ja tim samo od domacih igraca plus dva stranca, ali jbga, samo kod Pantica i Tegija na instagramu imamo taj budzet i naravno kada si ti u elementu.
                            Da te nema trebalo bi te izmisliti. Bili Beron je sve samo ne nepoznat igrac. Imao je tri sezone pre tog Eskisehira u Evrokupu i gde je igrao kad je i dosao u KKCZ. Taj Eskisehir je igrao 1/4 turske lige i ispao trojkom u zadnjoj sekundi, gledao sam taj mec live protiv Tofasa.

U tom timu su igrali nepoznati Kravcov NBA i CSKA, kao i Dzef Ajers, oba imaju vise NBA tekmi od nasih nba igraca, Rowland igrao u Himkiju itd....Jako jeftin i los tim tad bio.

O Fayeu me tek onda ne cudi sto nisi znao. Suvisno da bilo sta pisem. Markus je tad kostao 0 a Braun?

Kakve veze ima sto stranac nema vise od 28g kad na dva najbitnija imas ugovor na jednu sezonu.

Za Bohacika i meni nije jasno da budem iskren. Ali nisu nesto bili poznati ni mnogi drugi...Nama je najnepoznatiji igrac ako izmumeo FMP...Beron koji je imao tri sezone Evrokupa iza sebe.

Posle cudno sto kad nekom kaze da ne zna kosarke da se ljuti...Hal i Volden imaju cak i mnogo gori history od Berona. Pa i od Blata i Bohacika...
                            Last edited by LosmiSK; 22-07-20, 15:09.

Comment

• Originally posted by Nas View Post
                              I onda je od tog famoznog puta za Skoplje dosao do toga da bude bekap dvojka u EL Zvezdi sa 20 godina... Hoce li nam sledece sezone bekap dvojka biti neki igrac '00 godiste?

I to je nesto, hoce nam sledece sezone bekap trojka u ulozi defanzivnog specijalca biti neki igrac '99 godista?

Ne postoji jer je ogranicenog talenta i lenj, al' je bio jedina full time cetvorka u rosteru uz Mitrovica. Hoce li nam sledece sezone neki igrac '01 godista biti druga cetvorka?

Jedino on, ako izuzmemo sve navedene igrace... Hoce li nam sledece sezone startna cetvorka biti igrac '99 godista?

Verovao mu je dovoljno da mu bude 3. plej. Hoce li nam sledece sezone 3. plej biti igrac '01 godista?

Dobric mu je odigrao 61 utakmicu u sezoni 2016-17. Borisa mu je te sezone makar bio u rosteru, hoce li sledece sezone neki igrac '02 godista uopste biti u rosteru?

Sta vi poredite, ovo je bukvalno da covek ne poveruje...
                              Ne znam sto se trudis uopste.

Comment

Boriša ulazi na 30 sekundi do kraja na plus 30 protiv Krke.
                                Koji igrac ce sledece sezone da udje na 30 sekundi do kraja na plus 30 protiv Krke, a da je '02 godiste? Navedi mi nekog igraca tog godista koji je makar u rosteru FMP-a, ne mora Zvezde.

Dangubic bi bio defanzivac makar ga trenirao Muta, a dobar posao je da je izrastao u nekog Lučića.
                                Super, koji igrac ce sledece sezone biti bekap trojka u Zvezdi a da je '99 godiste? Isto ne mora da dobaci do Lucica, dovoljno da bude defanzivni specijalac.

Gudura je imao rezervisan let za Skopje toliko o tome koliko je računao na njega.
                                Nije racunao na njega, al' mu je bio bekap dvojka tokom cele sezone? Koji igrac '00 godista ce biti bekap dvojka sledece sezone?

Dobrić je dobio šansu u KLS.
                                Tu se ne igra 61 utakmica koliko je Dobric odigrao te sezone. Tu je samo dobio vecu minutazu i potpuno je iskoristio.

Comment

Working...
                                X