Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Borca View Post
    Ja bi radije Hamiltona ali mozda ga je "naciljao" neki klub sa debljim budjelarom od nas.
    Možda i Nnoko nije jedino pojačanje na 5.
    Čitao sam da Kuzmiću preti kazna zatvora, ako postoji opcija da se ne produžava ugovor sa njim to bi bilo najbolje. U igračkom smislu ništa posebno, jako lošu sezonu iza sebe, plus glava mu sigurno neće biti 100 posto vezana za parket već za sudove.

Comment

• ))
      A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Locutor View Post
        Ili je Noko, ili je moždani udar.

Comment

• Taj isti Jonathan pise posle te vesti da ce vrlo moguce i Simonovic nazad u Bg posto se danas rastao sa svojim klubom.

Inace, RSB otkljucao temu za Transfere (to rade samo kad je neki potpis potvrdjen ili blizu realizacije) i admin ostavio ovaj link

https://www.youtube.com/watch?v=9Tjc...ature=youtu.be
          Last edited by Borca; 23-06-20, 19:18.

Comment

• Originally posted by Borca View Post
            Taj isti Jonathan pise posle te vesti da ce vrlo moguce i Simonovic nazad u Bg posto se danas rastao sa svojim klubom.
            Taj dzonatan vam je relavantan kao ja da sam napravio twiter nalog i tako lupetam😅 nnoko jos je igrac albe... Verovatno smo blizu njega, ali ne moze biti officially 😅🤦*♂️

Comment

• Nnoko

https://youtu.be/9TjcjAVBZbA

Sent from my iPhone using... using my brain cells

Comment

• Mlako za pocetak. Nadam se da se bomba cuva za poziciju prvog pleja i beka sutera.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                  Mlako za pocetak. Nadam se da se bomba cuva za poziciju prvog pleja i beka sutera.
                  Što je mlako, top igrač. Zver. Ovakav i jedan tipa Šermadinija iz najboljih dana, i centar pozicija pokriven.

Comment

• Originally posted by Cassius Clay View Post
                    Što je mlako, top igrač. Zver. Ovakav i jedan tipa Šermadinija iz najboljih dana, i centar pozicija pokriven.

Vise mi se dojmi Hamilton. Nije ovaj mnogo losiji igrac, ali sam se ponadao ovom prvom. Nadam se da je potpis na 2 godine ili bar na 1+1. Idemo dalje... Cekamo plejeve i beka.

Comment

Mlako za pocetak. Nadam se da se bomba cuva za poziciju prvog pleja i beka sutera.
                      Hteli smo Anthony Davisa ali kaze da ima nekih obaveza u Orlandu ovih dana pa se zahvalio na pozivu.

Nikada nismo krenuli jako sa pojacanjima, najbolje se uvek ostavlja za kraj.

Hamilton Jekiri NNoko, niko ne zna koje su cene ostale dvojice, a ako mi navedes neku drugu zver na 5 van ove trojice molim te podeli sa nama.

A Hamilton ti se vise dojmi jer su mu klipovi bolji verovatno, ali ova druga dvojica ipak imaju El iskustva plus NNOKO je 2018 najbolji defanzivac G lige.
                      Last edited by Šarac; 23-06-20, 19:47.

Comment

• Ne za’ebavaj, Sarac. Ja se ne razumem u nuklearnu fiziku, ali kosarku pratim dovoljno da stojim iza svake svoje konstatacije. Hamilton je 5cm visi i skoro 10 kg laksi. Atleticniji je, bolji skakac i posebno mi se vise svidja u tranziciji od Nnoka. Ovaj je snazniji i mozda bolje zagradjuje reket. Nije los potpis, samo svako ima pravo valjda da ima svoj ukus kad su igraciu pitanju. Sto ne znaci da sam nezadovoljan. Odabrao ga je Sasa i postoji razlog zasto.

Comment

Ne za’ebavaj, Sarac. Ja se ne razumem u nuklearnu fiziku, ali kosarku pratim dovoljno da stojim iza svake svoje konstatacije. Hamilton je 5cm visi i skoro 10 kg laksi. Atleticniji je, bolji skakac i posebno mi se vise svidja u tranziciji od Nnoka. Ovaj je snazniji i mozda bolje zagradjuje reket. Nije los potpis, samo svako ima pravo valjda da ima svoj ukus kad su igraciu pitanju. Sto ne znaci da sam nezadovoljan. Odabrao ga je Sasa i postoji razlog zasto.
                          Sasa je rekao da bira igraca i po tome sa kojim trenerom radi i da li taj trener ima sistem. AITO? Ima li o cemu da pricamo dalje.
                          Drugo, Sasa svakako moze da dodje do najsitnijih informacija iz ALbe oko ovog igraca,
                          Trece, Miskov igrac, moze svakako da se napravi i mozda bolji finansijski ugovor .
                          Cetvrto, El iskustvo
                          Peto , sta ako Hamilton zavrsi u Feneru, Himkiju ili tako nekom extra plateznom timu pa nam je finansijski u startu bio nedostupan pa smo se okrenuli drugoj ili trecoj opciji.

Da zakljucimo, birao ga Sasa ocigledno a ne mi odavde. Mada i meni licno se Hamilton najvise svidjao, ali samo na oko, a ne na osnovu onoga sto je prevagnulo kod odluke kada klub i trener odlucuju.

Comment

• Dobar je to potpis. Samo da bi imali neku produkciju u napadu od njega trebaju i plejevi koji umeju da zavrte pik i nabace alejap.
                            A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!

Comment

• Originally posted by Laki21 View Post
                              Dobar je to potpis. Samo da bi imali neku produkciju u napadu od njega trebaju i plejevi koji umeju da zavrte pik i nabace alejap.
                              Imamo jednog u razvojnom timu kome je to TradeMark

Izvini morao sam

Comment

• Mnogo dobro pojacanje, jedan od igraca koji je najvise napredovao ove sezone u EL.

Kaze rsb i da je Rit siguran, sto mi se isto dopada kao jeftina opcija i igrac koji zeli promociju.

KKCZ za FKCZ organizaciono Real Madrid, a isti nam je finansijer.

Comment

Working...
                                X