Announcement

Collapse
No announcement yet.

KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Šarac View Post
    Pitaj svog druga na MCZ on ima sve informacije pa nam ih podeli ovde.

Nece biti SIVO nebo svakako iako je trenutno tako ali samo napolju.

Eto.
    Sareni pusti mi poruku u dm, posto ja ne mogu tebi...

Comment

• Na RSB-u najavljuju da je cak 3 igraca jako blizu potpisa.
      Ja sam cuo od prijatelja ko je taj zbog koga ovi preko puta nece biti srecni.
      Ali, posto Sarac cuti, cutim i ja.

Comment

• Zbog ovakvih stvari je nekad isao ban. Raspali nam mastu, ne stidi se
        Last edited by NateHuffman; 22-06-20, 18:22.

Comment

• Originally posted by Jimi22 View Post
          Na RSB-u najavljuju da je cak 3 igraca jako blizu potpisa.
          Ja sam cuo od prijatelja ko je taj zbog koga ovi preko puta nece biti srecni.
          Ali, posto Sarac cuti, cutim i ja.
          RSB inače validan ko Vujadinova iskrenost

Comment

• Dobro, znamo da najavljuju Voldena na RSB vec 10 dana.

Comment

• Izgleda da su govorili o Brendonu Polu

Comment

• Zezačim se malo.

Eno nas je juče na Instagramu zapratio Kodi Mekintajer. Nas i Voldena.

To sad znači da gotovo sigurno prelazi u naše redove.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                  Dobro, znamo da najavljuju Voldena na RSB vec 10 dana.
                  Moj prijatelj nije vise na RSB-u.
                  Sarac je rekao sve.
                  Inace, momci odande stvarno imaju odlicne informacije i na direktnoj su vezi sa klubom.

Comment

• Ja ne bih voleo da Partizanu otimamo igrace. Oni nama jesu, ali ja bih voleo da mi budemo drugaciji. Probali smo s Rakicevicem i nismo se usrecili.

Comment

Sarac je rekao sve.
                      Inace, momci odande stvarno imaju odlicne informacije i na direktnoj su vezi sa klubom.
                      Pa podeli info s ciganskom bracom. Nije Sarac kupio ekskluzivno pravo da uvek bude prvi koji najavljuje.

Comment

Sarac je rekao sve.
                        A šta je Šarac rekao?

Ozbiljno pitam bez provokacije.

Comment

• Originally posted by Storm View Post
                          Pa podeli info s ciganskom bracom. Nije Sarac kupio ekskluzivno pravo da uvek bude prvi koji najavljuje.
                          Šarac
                          Pitaj svog druga na MCZ on ima sve informacije pa nam ih podeli ovde.

Comment

• Ajde da ponovim, a nije tesko izlistitati par stranica unazad u vezi Voldena. Krenulo je sa vise strana ta informacija , mislim da je pocetna sprdnja bila na twiteru, mozda su posle neki iz kluba namerno pustili buvu da hocemo Voldena jer koliko kruze glasine, Trinkijeri je dobio sve plate ( doduse njega klub i ne placa nego jedan od mocnih sponzora direktno),a igraci jos nisu primili januarske plate. Volden po principu Jankovica onog sto je bio kod nas a ne ovaj sa Koronom, ima izlaz iz ugovora bez obestecenja ako ga El klub trazi, ili ako mu plata kasni duze od propisanog roka predvidjeno ugovorom, sto moze biti sat vremena a moze biti i 90 dana. Posto je poslednja plata bila tamo u januaru, kada se uzme da je korona nastupili pitanje je sada kako se tumaci kroz ugovor, da li se dozvoljava kasnjenje zbog Korone ili ne?
                            Doduse hteli smo mi i Marinkovica u zamenu za Aranitovica, hteli smo i Gagica jel tako kada je sastanak bio u cuvenoj kafani u Valjevu pa mu je Covic isplatio plate da ode u Tursku pa da nam se vrati. Eto kako smo uzeli ova dva igraca tako cemo i uzeti Voldena.

Cim se nisu primili ovi burek portali ne znam otkud toliko potrebe sa ponavaljanjem da ce Volden doci. Sve i da dobije ciste papire posto je pod ugovorom, ne vidim zasto bi ga angazovali mi.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                              RSB inače validan ko Vujadinova iskrenost
                              Jedno vreme nisu imali informacije, al su izgleda kasnije udarili jedan dobar šlihtoguz Čoviću tako da sada imaju dobre informacije.

Comment

• Inače ni malčice mi se ne sviđa Volden.

Comment

Working...
                                X