Maxbet pise dee bost
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena zvezda - prelazni rok 2020/21
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
https://www.blic.rs/vesti/republika-...crvene/91cr4mq
A pa fino, 15god robije je malo, da se opamete takve lobanje
Comment
-
Originally posted by FKCZ View PostSiva je u top 5 pg u EL kad je zdrav.
Ne da bi bio pojačanje nego jedno od većih od kad je NČ u klubu.
Comment
-
Moj lični utisak, ja sam čovek koji ne podnosi pleja koji nema šut, zato bih uvek pre uzeo Sivu pre hajpovanog Markovića.
Siva je pod Pitinom na Lujvilu igrao odlično, izborio se za ugovor u Detroitu, zadnjih sezona igra odličnu košarku u Albi.
Vrti pik, brz, prodoran, dobar šut, igrač sistema.
Meni je čudno da nam je dostupan jer on ne želi iz Albe tek tako. Prošle sezone je odbio PAO i njegovog trenera Pitina.
Comment
-
Ja postujem svacije misljenje. Ali stvarno decko nije ni blizu top el plej. Meni je taj Siva malo bolji igrac od Reglenda, a mnogo losiji od Kampaca. A neuporediv sa Larkinom. S njima mogu da ih uporedim jer su sva trojica midzeti. Igrace preko 1.90 koji igraju na obe strane terena necu s njim u istu kategoriju.Last edited by Storm; 22-06-20, 12:37.
Comment
-
Originally posted by FKCZ View PostMoj lični utisak, ja sam čovek koji ne podnosi pleja koji nema šut, zato bih uvek pre uzeo Sivu pre hajpovanog Markovića.
Siva je pod Pitinom na Lujvilu igrao odlično, izborio se za ugovor u Detroitu, zadnjih sezona igra odličnu košarku u Albi.
Vrti pik, brz, prodoran, dobar šut, igrač sistema.
Meni je čudno da nam je dostupan jer on ne želi iz Albe tek tako. Prošle sezone je odbio PAO i njegovog trenera Pitina.
Нпр пошто су ови ретки плејеви други тип ми је нешто типа Гордић не знам зашто имам превелики респект према том играчу.
Comment
-
Originally posted by Nas View PostA. Hamilton i Cody ne idu zajedno, obojici je sut ubedljivo najveca mana, ne bi imali smisla zajedno u petorci. Tu bi bilo pozeljno odabrati jednog od njih dvojice i upariti ga sa drugacijim plejom. Dobric mi isto nema smisla na 2, mozda cak pre Radanov, mada ni to nije dobro...
Ovo dole tesko da moze bolje, to bih odmah potpisao.. Kad svake godine imamo bar 4 trojke. Mozda sam mogao da dodam Dedu na 4 a da eliminisem Rit-a i da dodam jos jednog Panterolikog beka ali....probao sam da se zadrzim na 10+2 igraca jer je besmisleno praviti timove sa po 15 igraca. Bas je nezgodno iskalkulisati sa ovakvim ogranicenjima.
Za par plejeva se slazem za sut ali sam tu probao da nadjem najbolje iz ovih gore uslova a da je novcano nama dostupno...Nije idealno slazem se.
Comment
Comment