Originally posted by Sam Hornish Jr.
View Post
Nisam napisao da su namerno poslali, vec da je kod njih nastao.. i da su kasnili sa reakcijom, cuvena grupa doktora koja je uhapsena jos u 2019g...
Ne ulazim u to zasto je ko dosao, niti ti znas. Samo znam da nije ustavno da ti nekom nedas da udje u svoju zemlju..to nema nigde.
PUSTI TI MAKRONA...kakve to veze ima sa tim sto je ovaj prikupljao glasove za vreme korone??
Glavni problem je tvoj sto mislis da je on doveo i da samo on radi u celoj prici a naveo sam ti razloge gde je kiksnuo...EVO I O MASKAMA
Obajvljujemo demant i izvinjavamo se apoteci biofarm zbog neistinitih objava u vezi maski za lice.
Postovani pacijenti !
Maske koje ste danas kupovali u nasim apotekama po ceni od 430 din. su dugotrajne platnene maske , KOJE SE PERU , PEGLAJU ( peglanjem dezinfikuju ) , domace proizvodnje sa SERTIFIKATOM YUGOINSPEKTA a maske koje drzava najavljuje po ceni od 120 din. ce biti u prodaji u drugoj polovini nedelje jer ce ih drzava tek tada distribuirati ( te Kineske maske moci cete i kod nas da kupite po toj ceni od 120 din. ) . Namera nam je bila da vam STO PRE omogucimo zastitna sredstva !
Hvala na razumevanju
Vas BIOFARM ❤
EM KASNE,EM VALJAJU SVOJIM GRADJANIMA...
I nisu za sad nikog spasili, nadam se da hoce..da ne pisem o tome sto je malo ljudi do sad uopste ispitivano i sto su kafici bili otvoreni do pre neki dan...Meni to nije dobar posao, a ti slusaj i dalje njega, siguran sam da ce reci da je pogresio negde )))
Comment