Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Elem, ja zbog korone tj. zbog Cuomoa prosle nedelje izgubih oba posla. Znao sam da je samo pitanje vremena kad ce demokrate da krenu u akciju.
Ovaj smrad smrdljivi je naredio da ne smije vise od 10 ljudi da ti bude u kuci Bas sad pred praznike... Jos samo da pocne policija da patrolira po marketima da vidi koliku curku kupujes.
Lokali i restorani mogu da rade jedino do 10 uvece. Jbg, korona spava do 9-9:30 i onda krece u akciju.Last edited by Karamazov; 19-11-20, 09:57.
Comment
-
Stvar je u disciplini naroda. Ne mogu oni tebe puskom naterati da vas 50 ne napravite zurku negde i da se zarazite, ali ce penzioneri i hronicni bolesnici biti svesni da ne mogu i ne treba napolje da idu. Gde god i sta god se donose bce uvek neko za a vise protiv.
Ljudi su bolesni, ljudi umiru....i bice tek lose, posto Winter is coming...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Sam Hornish Jr. View Postjel kazu ove vakcine kolko traju tj. kolko meseci ce stititi?"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostKako mi mozemo da izdrzimo lockdown?
Odakle nama pare za tako nesto?
Naštampaće pare evropska centralna banka, žvalavi će se zadužiti i onda ćemo vraćati sa kamatama.
Sve to ide po istom principu gde god su na vlasti izdajnici koje su postavili ovi što štampaju pare, a to je skoro svuda.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostFajzerova vakcina je tek u julu ušla u 3. fazu istraživanja, nije prošlo 5 meseci tako da se ne zna na duže staze, zasada je dokazana efikasnost od oko 90% na, eto, 5 meseci
ruska je jedina sertifikovana za sadaTitule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by Beocca View Postzadužio se on i bez korone,niš ne brigaj
On topic: A vakcinu ne primam.Last edited by goku; 19-11-20, 12:40.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment