Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koronavirus

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nesto gadno brljaju ovi nasi.

Brat kolege je u sredu prebacen sa infektivne na ortopediju na Banjici sa jos 3 bolesnika. Svoj cetvorici je uradjen test, dvojica su dobila negativne rezultate prvog testa dok brat kolege i jos jedan pacijent cekaju na rezultat evo vec cetvrti dan.

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Testirano 3462, pozitivno 304.

Na respiratoru 126.

7 osoba preminulo.

Comment

• Bolji su brojevi, ali puno ljudi umire
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Milioneri imaju najbolji imunitet,kod njih je smrtnost 0 posto od korone.

Comment

• Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Bolji su brojevi, ali puno ljudi umire
                usudicu se da kazem kako je sve krenulo,brojevi su odlicni (znam da zvuci odvratno,ali je )

i mozete slobodno da racunate da ce biti vrlo mali broj skinutih sa respiratora,prosto je tako

slabo se sta zna o virusu i staistika stvarno zbunjuje,ovaj broj umrlih u UK je enoigma,mali broj obolelih u indiji etc...verovatno i drugi vide nelogicnosti...
                Wizard

Comment

• There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Hristos vaskrse!

Comment

• https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a...cen-pijan.html

Kakav doktor

Comment

• dok je ovakvih ima nade za ovaj narod
                        Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
                        До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
                        suicide
                        2019
                        velika H2H 2019/20

Comment

• Ko ovde koga? Do pre 5 dana smak sveta, a sad se otvaraju kafići za 15 dana? Ovaj virus definitivno ne postoji onda.

Zar nije pandemija u Nišu? Što se otvaraju kafići, teretane? Da proklija dobro ili?

Comment

• I šta, otvaraju se aerodromi, čitam, a u pola država nije rešena korona? A ko ovde samo koga jebe, neka mi neko objasni. Pa šta ćemo, da se otvorimo pa da se za 10 dana opet zatvorimo sa 10x više zaraženih

Comment

• Originally posted by ?????? View Post
                              I šta, otvaraju se aerodromi, čitam, a u pola država nije rešena korona? A ko ovde samo koga jebe, neka mi neko objasni. Pa šta ćemo, da se otvorimo pa da se za 10 dana opet zatvorimo sa 10x više zaraženih
                              Tako ti je kada vlast nije odlučna da odabere meru borbe protiv ovog sranja. Ili ideš putem kao Kina ili kao Švedska, ne može između. Ustvari može kada se zoveš šef Vučić.

Mene zanima šta će biti u junu. Ako nas opet zatvore zato što smo zamisli neodgovorni i jer je korona ponovo buknula, onda smo najveće budale na svetu. Zamisli opet jun i jul u izolaciji

Zakljucas kada imaš 30 zaraženih a otvaras kada imaš 400.
                              Nisu trebali ništa ni uvoditi od mera.
                              There's something wrong with me chemically
                              Something wrong with me inherently
                              The wrong mix in the wrong genes
                              I reached the wrong ends by the wrong means
                              It was the wrong plan
                              In the wrong hands
                              With the wrong theory for the wrong man
                              The wrong lies, on the wrong vibes
                              The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by ?????? View Post
                                Ko ovde koga? Do pre 5 dana smak sveta, a sad se otvaraju kafići za 15 dana? Ovaj virus definitivno ne postoji onda.

Zar nije pandemija u Nišu? Što se otvaraju kafići, teretane? Da proklija dobro ili?
                                Ponovo se pokazalo koliko smo retardirani u odnosu na Austriju i Cesku.

Sada sledi onaj odvratniji deo, politicka kampanja. Zato se sada sve ubrzava.

Ja sam ocekivao da ce mere oslabiti nakon Djurdjevdana.

Comment

Working...
                                X