Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Koronavirus
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by BorisUnited99; 12-03-20, 22:35.
-
Koliko je Gober dobio da odglumi da je zarazen koronom? Onda je pocelo utrkivanje sportista ko ce pre da dobije koronu,kad mogu sportisti onda moze svako da je dobije,mediji su cudo,kad bih poverovao u svaku glupost koju procitam ziveo bih verovatno u nekom tunelu pod zemljom sa maskom preko lica,jeo bobice,bavio se jogom,klanjao se i zahvaljivao Vucicu tri puta na dan.
Comment
-
Ma pusti ih. Sad onaj kod Rogana gostovao nisam video šta priča. Ali nikada ne treba verovati tim tipovima. Možda je u biznisu sa Bil Gejtsom i ekipom koja drži Bila. Šta je teško da podrži brata iz lože ne znam koje, za novu biznis priliku i apanažu.
Kurčinu bi moju oni dali da se proširi nešto što ne može da se kontroliše što može da zarazi njih i njihovu decu.
Hermetički bi zatvorili Kinu i bacili 5 atomskih bombi da ne može da preživi nijedan oblik ničega pod izgovorom da je spremala atomski napad, a braću iz Kine bi primiili po ambasadama u Londonima itd.
Nisam ja lud.
Da je to nešto što kosi, za šta nemaju leka, da je opasnije nego što se misli, pre bi oni gadjali to tamo i sve ih žive spalili pod izgovorom ne znam čega, nego što bi kao bili neorganizovani.
Nije ovo 1850. Ovde se sve zna, informacija putuje u sekundi. Ja vam garantujem da je to opasno kao što se priča, Kinu bi zatvorili za 12h hermetički.Last edited by Cassius Clay; 12-03-20, 23:06.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKoliko je Gober dobio da odglumi da je zarazen koronom? Onda je pocelo utrkivanje sportista ko ce pre da dobije koronu,kad mogu sportisti onda moze svako da je dobije,mediji su cudo,kad bih poverovao u svaku glupost koju procitam ziveo bih verovatno u nekom tunelu pod zemljom sa maskom preko lica,jeo bobice,bavio se jogom,klanjao se i zahvaljivao Vucicu tri puta na dan.
Koliko je dobilo ovih skoro 5000 mrtvih da glume da su mrtvi...
Comment
-
Oni kontrolisu sve,imaju i otrov i protivotrov,mogu da se zajebavaju sa zivotima ljudi dok god im raste bankovni racun,sta je za njih 10,100 hiljada mrtvih,toliko pobiju za 5 minuta ljudi na bliskom istoku. Tacno se zna protokol po kome rade,od pustanja virusa do cudesne vakcine koja spasava svet,mediji su im na usluzi jer i njima upravljaju. Imenima im ne znam,ali sigurno imaju para na racunu za koje brojka ne postoji,ne mogu izbrojati te nule.
Comment
-
OMG
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr genetski sam otporan.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Baloteli zavodi red u Italiji. "Ako budete izlazili iz kuće, doći ću i lupiću vam šamar"
https://www.nezavisne.com/sport/fudb...m-samar/588615
Comment
-
Originally posted by skeptik View PostBaloteli zavodi red u Italiji. "Ako budete izlazili iz kuće, doći ću i lupiću vam šamar"
https://www.nezavisne.com/sport/fudb...m-samar/588615There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostNa tri teme o virusu.
Jebeni bagovi u kodu.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
Comment