Announcement

Collapse
No announcement yet.

SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: SHELL ADVANCE MALAYSIAN MOTORCYCLE GRAND PRIX

Canniga samo sam se salio. Ne banujem bez razloga. A ovo dolje nije nacin da pricas sa damom!
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Sto bi se bojala i onog gore . Ja sam siguran da njega mnogo birga za sve osim sto sigurno zeli da bude vise ljubavi na svijetu

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175721#msg175721 date=1286401321]
        Canniga samo sam se salio. Ne banujem bez razloga. A ovo dolje nije nacin da pricas sa damom!
        [/quote]
        Pa i ja sam se salio za sve.Naravno da niko nece da se uvlaci bilo kome.Ja samo zelim da stvorim dobru atmosferu,pa zaboga ne moramo se vecito raspravljati.Miss Poison zna da je postujem i tretiram kao damu ako ne verujes pitaj je sam.
        sigpic

Comment

[quote author=bice link=topic=2909.msg175708#msg175708 date=1286400674]
          #^GH*# #^GH*# Zar je dotle doslo &d$7
          [/quote]

Cao druze, nesto te nema. A potreban si nam da ovim zutokljuncima nesto kazes, da ih svi zajedno naucimo necemu. @(*6sd$%

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg175719#msg175719 date=1286401253]
            E ako se ne bojis onda prosto zelis da mu se uvuces. $%&5@$A
            [/quote]

LL je covjek koga sam za kratko vrijeme zgotivila i jedan od najboljih likova ovdje

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175722#msg175722 date=1286401401]
            Sto bi se bojala i onog gore . Ja sam siguran da njega mnogo birga za sve osim sto sigurno zeli da bude vise ljubavi na svijetu
            [/quote]

E sad si me raznjezio :8-[/
            Mistakes make us who we are.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175724#msg175724 date=1286401484]
              Cao druze, nesto te nema. A potreban si nam da ovim zutokljuncima nesto kazes, da ih svi zajedno naucimo necemu. @(*6sd$%
              [/quote]
              Ti to nesto na moj racun? l5'%9 h5g6k8
              sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2909.msg175723#msg175723 date=1286401443]
                [quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175721#msg175721 date=1286401321]
                [/quote]
                Pa i ja sam se salio za sve.Naravno da niko nece da se uvlaci bilo kome.Ja samo zelim da stvorim dobru atmosferu,pa zaboga ne moramo se vecito raspravljati.Miss Poison zna da je postujem i tretiram kao damu ako ne verujes pitaj je sam.
                [/quote]

Onda imas moje postovanje za taj odnos.

Comment

[quote author=Miss Poison link=topic=2909.msg175725#msg175725 date=1286401510]
                  LL je covjek koga sam za kratko vrijeme zgotivila i jedan od najboljih likova ovdje
                  [/quote]

I mene neko voli osim vesne la la la la la la .

Btw jedva cekam sjutra konferenciju za stampu zanima me da vidim Lorenca i Rossia jedno pored drugoga kako pokusavaju da budu uljudni &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175727#msg175727 date=1286401622]
                    Onda imas moje postovanje za taj odnos.
                    [/quote]
                    Hvala!Ti moje postovanje imas bez obzira sto nam se kose mnogi stavovi.Postujem te pre svega zbog svog znanja o MotoGP i truda koji ulazes u ovaj forum,odnosno pdf MotoGP.
                    sigpic

Comment

Pa caniggia, imas mnogo malo godina da bi vodio ozbiljne razgovore.
                      A time ne mislim nista lose, samo ukazujem na cinjenicu da imas jos puno da ucis.

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2909.msg175729#msg175729 date=1286401688]
                        I mene neko voli osim vesne la la la la la la .

Btw jedva cekam sjutra konferenciju za stampu zanima me da vidim Lorenca i Rossia jedno pored drugoga kako pokusavaju da budu uljudni &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                        [/quote]

Ma, volim ja mog 'komsiju' najvise :8-[/
                        I ja.. Ne mogu docekati...
                        Mistakes make us who we are.

Comment

Nista, onda dodji kod kosmije u nedelju pa da navijamo za Rossia i pjevamo pjesmice GO VALENTINO GO!!!!!

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175724#msg175724 date=1286401484]
                            [quote author=bice link=topic=2909.msg175708#msg175708 date=1286400674]
                            #^GH*# #^GH*# Zar je dotle doslo &d$7
                            [/quote]

[/quote]

Pa evo me tu sam ja stalno ali retko pisem jer ne zelim da spamujem bezveze.Neka ih malo bitno je dobro druzenje malo radosti medju MOTOGP fanovima.
                            Evo ja bih najiskrenije voleo da pobedi Rossi na ovoj trci jer mislim da je zasluzio ove sezone da posle onog pada jednom pobedi. &+I}\
                            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=vesna8.11 link=topic=2909.msg175733#msg175733 date=1286401790]
                              Pa caniggia, imas mnogo malo godina da bi vodio ozbiljne razgovore.
                              A time ne mislim nista lose, samo ukazujem na cinjenicu da imas jos puno da ucis.
                              [/quote]
                              A sta smatras pod ozbiljnim razgovorima?
                              Ovi sad komentari su sala cista.Ja kad hocu umem da sastavim kvalitetan post i mislim da to nema veze s godinama.
                              Btw i bice i Miss Poison su moja generacija pa njima nista niko ne kaze.
                              To je zato sto ja navijam za Lorenza priznaj. h5g6k8
                              sigpic

Comment

Vesna rijetko sudi po tome ko za koga navija. ja to radim &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                                A od mene je starija koju godinicu a tek od tebe ihaaa. )))))))

Comment

Working...
                                X