Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by NebojsaNS View Post
    Ma jok, samo da smo se dogovorili za draft 21 i 22 u ponoc. Nista specijalno
    Originally posted by D-Wade View Post
    Nije Wade nista zeznuo, ne znam odakle vam ideja da je draft veceras..
    Citaj svoju temu. Kako si samo neodgovoran.

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
      Veceras je 21. u ponoc ;)
      Pa ja znam sta sam rekao, zato sam i mislio da je veceras draft.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• cek, jel da dodjem u 00:00 ili ne?

Comment

• Zato sam i ja Wadeu danas poslao poruku nije mi bilo jasno.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
            E ovako, lige su napravljene, jedna je H2H Each Category, a druga je H2H Most Categories. Spisak ucesnika je uglavnom poznat, ali evo jos jednom:Ljuba, Mac, Mamba, Joe, Manda, Nebojsa, Dule, FresHMaN, Trigger, Krle, Reise, Fanta, Indigo, MVP, ElBiDzej, Branislav, Nash, Dacha, Drazen i ja

Dalje, draft za prvu ligu je 21. decembar u ponoc, dok je draft za drugu 22, takođe u ponoc. Biranje igraca traje 90. sekundi, pa bih zamolio Duleta pre svega da ne odugovlace kod istog, da ne bi bio primoran da izbacujem iz lige zbog neozbiljnosti.

Link za prvu ligu:http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=56963
            sifra: sk123

Link za drugu ligu:http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=57037
            sifra: sk321

Da se dobro zabavimo i neka najbolji pobedi.
            Pise 21-og decembra u ponoc...ja sam rekao da ne mogu danas, jer je slava jbt...
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ma daj bre...

Mislim mocicu i sutra i prekoustra,ali sam bas hteo danas da igram

Ajde podesi da se draftuje za 20 min

Comment

Pise 21-og decembra u ponoc...ja sam rekao da ne mogu danas, jer je slava jbt...
                Sto ce reci za 20 minuta ;)

Comment

• Sve zavisi kako ko gleda na to.Meni ce i kad prodje 12 da bude 20-ti al to je nebitno

Dakle draft je sutra i prekosutra.

valjda
                  sigpic
                  http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Posto neki ne znaju da interpretiraju kad je koje vreme i koji dan bolje da smo stavili draft u 10-11 ili 2-3.
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kakva je botina ovaj Wada

Comment

• Otkazuj ligu, ne igram zbog neregularnosti, nema smisla ovo ovako.

Comment

• Ma radite sta hocete, boli me djon zs ligu.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Ma radite sta hocete, boli me djon zs ligu.
                            Pih sto si nubina

Comment

Ma radite sta hocete, boli me djon zs ligu.
                              Mene jos manje, ali jedino ti mozes menjati termin. Nista onda nek ostane za sutra i prekosutra.

Comment

• Kao sto rekoh, rekao sam sreda i cetvrtak u ponoc...jer su ponedeljak i utorak slava i nema teorije da mogu stici...sada sto je pogresno protumaceno nije moj problem.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X