Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Fantasy 2011-12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NebojsaNS View PostVeceras je 21. u ponoc ;)sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostE ovako, lige su napravljene, jedna je H2H Each Category, a druga je H2H Most Categories. Spisak ucesnika je uglavnom poznat, ali evo jos jednom:Ljuba, Mac, Mamba, Joe, Manda, Nebojsa, Dule, FresHMaN, Trigger, Krle, Reise, Fanta, Indigo, MVP, ElBiDzej, Branislav, Nash, Dacha, Drazen i ja
Dalje, draft za prvu ligu je 21. decembar u ponoc, dok je draft za drugu 22, takođe u ponoc. Biranje igraca traje 90. sekundi, pa bih zamolio Duleta pre svega da ne odugovlace kod istog, da ne bi bio primoran da izbacujem iz lige zbog neozbiljnosti.
Link za prvu ligu:http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=56963
sifra: sk123
Link za drugu ligu:http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=57037
sifra: sk321
Da se dobro zabavimo i neka najbolji pobedi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sve zavisi kako ko gleda na to.Meni ce i kad prodje 12 da bude 20-ti al to je nebitno
Dakle draft je sutra i prekosutra.
valjda
Comment
-
Posto neki ne znaju da interpretiraju kad je koje vreme i koji dan bolje da smo stavili draft u 10-11 ili 2-3.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ma radite sta hocete, boli me djon zs ligu.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Kao sto rekoh, rekao sam sreda i cetvrtak u ponoc...jer su ponedeljak i utorak slava i nema teorije da mogu stici...sada sto je pogresno protumaceno nije moj problem.sigpic
Comment
Comment