Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=56963

Draft: Snake
    Date: Wed, Dec 21, 2011
    Time: 6:00 PM ET

http://games.espn.go.com/fba/leagueo...leagueId=57037

Draft: Snake
    Date: Thu, Dec 22, 2011
    Time: 6:00 PM ET

A i pitao sam Wadea danas tako da sam ubedjen Eto Mac imas jedan da ti proradi net, inace ce biti cestitanja Nove Godine
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Vidi stvarno, zar nismo rekli utorak i sreda u pm?
      Gde je Wada, isamaracu ga kad dodje.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
        Vidi stvarno, zar nismo rekli utorak i sreda u pm?
        Gde je Wada, isamaracu ga kad dodje.
        Ma daj ja 3 sata proucavam ovo sranje. Odo da igram dotu preterali ste.

Comment

• Pa ako je sutra i prekosutra u 00:00, onda je draft 22. i 23, a ne 21. i 22. ... serem.

Poenta, zajebali ste nas zesce

Comment

• Wade ce dobiti cim se pojavi

Comment

• Jos ja njega pitao pre neki dan i rekao mu da je dobro sto je prvi draft u utorak jer na drugi mozda necu moci da stignem.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                Ma jok, samo da smo se dogovorili za draft 21 i 22 u ponoc. Nista specijalno
                Sta kenjas ti bre Nebojsa Majke mi otkad si SM kao da te nesto obuzelo

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                  Sta kenjas ti bre Nebojsa Majke mi otkad si SM kao da te nesto obuzelo
                  Tad jos nisam bio SM vec samo mali m U je pa mene to vec drzi dugo, nisam ni svestan

A sad salu na stranu, daj premotajte i vidite, cini mi se da si bas ti MVP predlozio 21 i 22 i da je prihvaceno.

Edit:

Evo ja sam nasao.

Originally posted by T-Mac View Post
                  21. i 22. u 00:00, ako ste zauzeti nocu i radnim danima e u k.... onda. A, mislim i da je ok vreme za nas koji ustajemo ujutru u cetvrtak/petak, kao da nekad lezete pre 12-1.
                  Last edited by Nebojsa; 20-12-11, 23:15.

Comment

Naravno da su prihvatili ima jos 45 minuta Najebasmo ako se ne skupimo bice sranje.

Comment

• Na sajtu pise da je do prvog drafta ostalo jos 1 day 00 hrs 32 min...dok vi procitate koji minut manje.

Nema me pola dana i odmah konfuzija,sta ste se uzjebali.
                      Last edited by Black Mamba 24; 20-12-11, 23:25.
                      sigpic

Comment

• Jao Wade se izgleda izgubio sa vremenskim razlikama Nista, onda sutra

Comment

Zasto ste onda lose postavili vreme na ESPN-u, joj nista numete.

Comment

• Valjda je to zbog vremenske razlike
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Jao Wade se izgleda izgubio sa vremenskim razlikama Nista, onda sutra
                              Nije Wade nista zeznuo, ne znam odakle vam ideja da je draft veceras..
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                                21. i 22. u 00:00, ako ste zauzeti nocu i radnim danima e u k.... onda. A, mislim i da je ok vreme za nas koji ustajemo ujutru u cetvrtak/petak, kao da nekad lezete pre 12-1.
                                Veceras je 21. u ponoc ;)

Comment

Working...
                                X