Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam KK Beograd

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
      Prva mi je i u fudbalskoj h2h, pa ćemo MVP i ja da oduvamo tebe i Rossa. A ovde će da bude još strašnije. Tako da...
      Imate 1.bod prednosti,i pukli ste 12-7,tako da tisina,na terenu se pokaze ;)
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
        Ma vidi poen razliku vi se jedva provlacite mi dominiramo ruzno.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
          Ma vidi poen razliku vi se jedva provlacite mi dominiramo ruzno.
          U finalu bude 12-11,i vi ste donji,a tada pada u vodu vasih +87 gol razlika,i ovo je off,prekinimo,vidicemo za vikend ovaj sta ce da bude ;)
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
            Ja igram prvu protiv KK Beograda, ko je to? :P
            Inace, isti raspored na obje lige?
            Nije isti raspored,mozda se slucajno desilo da ti je isti protivnik u prvom kolu.

Ne spamujte temu,koga briga za fudbal,kosarka je ovo!
            sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
              E taj 1 bod vi nikako nećete moći da stignete. Od 14 odigranih kola, mislim da samo 3 nismo bili prvi na tabeli. A do kraja ćemo da napravimo pakao!
              A koliko mi se čini vi uopšte niste ni bili prvi ili ste bili možda 1 kolo.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                Nije isti raspored,mozda se slucajno desilo da ti je isti protivnik u prvom kolu.

Ne spamujte temu,koga briga za fudbal,kosarka je ovo!
                Bit ce da si u pravu

Comment

• Dusan Team, prijavljen u obe lige.

Comment

• Jos samo Nash i kompletni smo.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Podgrijani lesevi, drago mi je.
                      sigpic

Comment

• cek ovo je Fantasty ono odaberu se igraci i onda kako oni budu igrali onda se tako i bodovi donose....nego gde mogu da nadjem neka pravila ovoga..?

Comment

• Iz razloga što neću moći redovno i ozbiljno da igram ovaj fantasy, povukao sam svoj tim.
                          Izvinjavam se zbog ovoga ali bolje pre početka lige nego da krenem pa da u sred takmičenja moram da prekidam.

@amare

Sada ti je moje mesto upražnjeno pa možeš da registruješ tim.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                            Iz razloga što neću moći redovno i ozbiljno da igram ovaj fantasy, povukao sam svoj tim.
                            Izvinjavam se zbog ovoga ali bolje pre početka lige nego da krenem pa da u sred takmičenja moram da prekidam.

@amare

Sada ti je moje mesto upražnjeno pa možeš da registruješ tim.

hvala ti pun..inace moram da kazem da ti je odlican signature....

Comment

• Ae Amare, ulazi u lige onda.;)
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Steva Nesa takodje jos nije usao ;)
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X