Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg220994#msg220994 date=1294009704]
    Black Mamba bit ce neizvjesno veceras,u prvoj ligi vodis trenutno 5-4,a u drugoj ja vodim 6-3.Tako da se nadam dvostrukoj pobjedi $#^%RT ,da mi je Melo ove sedmice igrao imao bi vise poena od tebe u prvoj ligi,a ovako jedino te mozda u skokovima mogu prestic.
    [/quote]

Tesko da ces moci u skokovima,igra mi Z-BO,on ove sedmice ima skoro 15 skokova po utakmici.
    Meni su 3 igraca povredjena,i to vazna tri igraca Al Harrington,koji mi je uz Wrighta najbolji trojkas,Butler i Williams.U prvoj jos nisam izgubio,tako da se nadam da necu ni veceras,a u drugoj ne ocekujem nista vise osim da se zavrsi 3-6 u tvoju korist. h5g6k8
    sigpic

Comment

Znam i ja da cu te tesko u skokovima prestic,ali nadam se necem jer su mi ostali Scola,Chandler i Batum.
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Meni su Warrick koji ne igra,Z-Bo,Glan Davis i Brown ako se ne varam(mozda sam ga izbacio (%fsd%&j ).
        sigpic

Comment

Zavrsila se jos jedna sedmica,u prvoj sam pobedio 6-3 i tako nastavio svoj niz pobeda, kao Spurs-i. $#^%RT

U drugoj ocekivani poraz 4-5,i igram promenljivo kao Lakers-i. #%d*
          sigpic

Comment

Nova pobeda u drugoj ligi, 8 uzastopna, i sada igram sa Mandom, i red bi bio da i on padne, da se nastavi niz #&^4A

U prvoj ligi sam takođe pobedio, 6-3, tu sam gubio meceve bukvalno u zadnjim satima duela, pogotovo protiv Mande, sada je vreme da ga razbijem $#^%RT $8#a
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Zabelezio sam pobedu u obe lige.

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg221313#msg221313 date=1294065003]
                Zavrsila se jos jedna sedmica,u prvoj sam pobedio 6-3 i tako nastavio svoj niz pobeda, kao Spurs-i. $#^%RT

U drugoj ocekivani poraz 4-5,i igram promenljivo kao Lakers-i. #%d*
                [/quote]

Cestitke na pobjedi u prvoj ligi,ali u drugoj mi nisi nista mogao $#^%RT .
                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

Odbacio sam Butlera,eno ga u FA,pa neka ga uzme ko zeli. h5g6k8
                  Mozda se oporavi i ranije,pa zaigra jos malo u ovoj sezoni,ali tesko. %QWT&W
                  sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg222463#msg222463 date=1294230819]
                    [/quote]

Ja ga vec imam u 2. ligi. Razmisljam da ga i ja bacim u FA, ali kako posle da uzmem nekog drugog?

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg222467#msg222467 date=1294230918]
                      [quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg222463#msg222463 date=1294230819]
                      [/quote]

Ja ga vec imam u 2. ligi. Razmisljam da ga i ja bacim u FA, ali kako posle da uzmem nekog drugog?
                      [/quote]

Idi na Player i videces pored svakog FA igraca zeleni krstic.Klikni na krstic igraca kojeg hoces i onda se otvori stranica sa tvojim timom i tu izaberes Butlera i samo potvrdis.
                      sigpic

Comment

Hvala ! $#^%RT

Comment

Joe Cole, ima da se bijemo ove sedmice $#^%RT

Da onaj divljak Love nije imao 24 skoka, mogao bi te stici, ali u prvoj ligi nemam neke skakace, ja sam sila u drugoj, Z-Bo i Dwight, nema niko bolju centarsku liniju &+I}\ h5g6k8
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Mene je u prvoj ukopao Novicki,a Love nije mogao iscupati stvar #%d* #%d*
                            U drugoj isto,puno povreda,ali bolje je ove nedelje
                            sigpic
                            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Meni Batler zavrsio sezonu, a imam ga u 2. ligi. #%d*

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg222918#msg222918 date=1294271504]
                                Joe Cole, ima da se bijemo ove sedmice $#^%RT

Da onaj divljak Love nije imao 24 skoka, mogao bi te stici, ali u prvoj ligi nemam neke skakace, ja sam sila u drugoj, Z-Bo i Dwight, nema niko bolju centarsku liniju &+I}\ h5g6k8
                                [/quote]

Brate ja mislim da si ti malo fulio $#^%RT ,moja ekipa je Toronto Raptors i ja igram protiv nekog Sibir tigar.

Comment

Working...
                                X