Originally posted by T-Mac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Fantasy 2011-12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
-
Originally posted by Branislav View PostMa suludo je i jeste problem ali ja mogu da predvidim samo 7 dana unapred kako ću da radim tako da je za mene nemoguće da planiram nešto na duže od tog vremena.
Ma ok je Bane, nemam ni ja blage veze sta cu raditi sutra, a kamoli za dve nedelje , al' ono ako cemo vec normalno da igramo sve pre 15. nema smisla.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
A, da li vam odgovaraju radni dani oko recimo 10-11 uvece? Kome je ok neka lajkuje, kome ne neka dislajkuje, jbg ne vidim drugaciji nacin... Recimo bas ovi datumi koje je Krle naveo, meni je to sasvim u redu.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostMa ok je Bane, nemam ni ja blage veze sta cu raditi sutra, a kamoli za dve nedelje , al' ono ako cemo vec normalno da igramo sve pre 15. nema smisla.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Mislim da Ljuba ne moze 16-og, a po meni, najvise nam odgovara 22. i 23 decembar, tj. meni je svejedno, moze bukvalno svaki dan u sedmici u bilo koje doba. Ali, timovi ce biti verovatno i kompletni, pa ce biti lakse kod biranja igraca, ali ako neko ne moze, u ovom slucaju Manda, koji ne moze posle 20-og, ne znam...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMislim da Ljuba ne moze 16-og, a po meni, najvise nam odgovara 22. i 23 decembar, tj. meni je svejedno, moze bukvalno svaki dan u sedmici u bilo koje doba. Ali, timovi ce biti verovatno i kompletni, pa ce biti lakse kod biranja igraca, ali ako neko ne moze, u ovom slucaju Manda, koji ne moze posle 20-og, ne znam...
Btw., jel mogu da prenesem na MVP-ja pravo da bira za mene ako ja ne budem u mogućnosti?
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Ne, u tom slucaju kompjuter bira za tebe.;)
Zato bih ja da po mogucnosti svi budemo prisutni, jer meni licno onda nece biti zanimljivo. Prosli puta, od nas 16. koliko se takmicilo, sestorica nisu bila prisutna, pa nisu kasnije ni igrali. Umesto njih su mogli igrati drugi, ali eto. Zato trazim datum kada svi mogu, pa da svi i igramo. U drugom slucaju, nema smisla.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
@Wade
To je ok i meni odgovara 9. i 10. ali što kaže Mac, malo je suludo birati pre "free agency-a". Ljubi ne odgovara 16., manda nije tu posle 20., ja ne znam kako ću morati da radim posle 10. i tako....
sigpic
- 4xMVP -
Comment
Comment