I `m all in Tj igracu i ja, da probam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Fantasy 2011-12
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Dusan View PostTo nije bio fantasy. ;) Ja sam iskidao Eurobasket fantasy.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Evo za ljude za koje sam siguran da igraju: Ljuba, Mac, Mamba, Joe, Manda, Nebojsa, Dule, FresHMaN, Trigger, Krle, Reise, Fanta, Indigo, MVP, ElBiDzej, Branislav, Nash, Dacha, Ernesto, Drazen i ja..Nema mesta Miko brate, jedino ako neko odustane.Last edited by D-Wade; 30-11-11, 00:25.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Pa sta vam fali prosiriti za 22 jbt , ali nebitno , ako necete da igram ne morate ... A znam da je nekima javljano tj zvani su da igrajuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostIgrao sam i ja eurobasket fantasy ali na ovom nasem , nisam onom spanskom ... A nadjite jos jedno mesto Nije fer , nisam znao da imaju prijave , niko mi nije javio
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPa sta vam fali prosiriti za 22 jbt , ali nebitno , ako necete da igram ne morate ... A znam da je nekima javljano tj zvani su da igraju
Nisu zvani,vec su ili igrali prosle godine,ili se pre prijavili.
@Reise
Idi prihvati zahtev na mail i tamo cackaj nesto na ESPN-u dok ne dodjes do stranice na kojoj pise,ako se dobro secam, "TAKE ME TO MY LEAGUE". Velikim slovina u crvenom kvadraticu. I tu nista ne diraj,to je to.Last edited by Black Mamba 24; 29-11-11, 23:30.sigpic
Comment
Comment