Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg275036#msg275036 date=1300742519]
    Nije niko preozbiljno shvatio,ali ako se igra onda se treba igrati posteno...zar ne.Sta ti vredi pobeda ako mutis. @(*6sd$%

P.S. Mene licno boli uvo. h5g6k8
    [/quote]upravo to. i prosto ne kapiram kako neki ne mogu da odigraju posteno bas zbog toga sto se ne igra u pare, al to je vec njihovo lice.
    sve u svemu, zabole i mene vise, muti dusane koliko hoces, al onda nemoj da pravis druge ludim sa takvim komentarima "ne trebaju mi njegovi skokovi"

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg275038#msg275038 date=1300742640]
      Ne mislim da niko nije preozbiljno shvatio ali eto,ja sam imao mogucnosti da muljam sa nekima ovde pa nisam htio,ne radim to u bitnijim stvarima u zivotu,a ne radi igrice da radim,ali eto neka svako radi sta misli da je najbolje @(*6sd$% .

Nisam ovim na tebe mislio %QWT&W
      [/quote]

Znam,nisam ni ja bas tebi direktno odgovarao,samo sam se malo osvrnuo. h5g6k8
      Samo mi cilj Mandusica izbaciti,ali bice druga prilika... $#^%RT
      sigpic

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg275039#msg275039 date=1300742717]
        upravo to. i prosto ne kapiram kako neki ne mogu da odigraju posteno bas zbog toga sto se ne igra u pare, al to je vec njihovo lice.
        sve u svemu, zabole i mene vise, muti dusane koliko hoces, al onda nemoj da pravis druge ludim sa takvim komentarima "ne trebaju mi njegovi skokovi"
        [/quote]

Ok, ako se ne slazete ulozite veto na trejd, nije problem. A mogo bih lepo da stavim sve igrace u Benchu u obe lige i da vam prepustim pobedu, da vam dokazem da nisam ozbiljno shvatio.

Comment

Mene boli uvo, u prvoj ligi ne mogu biti prvi, tako da me ne interesuje... $#^%RT

A, svi mi igramo da bi pobedili, to je cinjenica, nema tu onoga koji ce reci "igram iz zabave", jednostavno nema. Jedino oni kojima se bas ne igra, to je druga stvar.. %QWT&W
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Dusane ono sto je Carter boldovao na citatu mog posta nije se odnosilo na tebe,samo da ti kazem. @(*6sd$%
            sigpic

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg275043#msg275043 date=1300742834]
              Ok, ako se ne slazete ulozite veto na trejd, nije problem. A mogo bih lepo da stavim sve igrace u Benchu u obe lige i da vam prepustim pobedu, da vam dokazem da nisam ozbiljno shvatio.
              [/quote]ja nisam ni znao za taj tvoj trejd, vec sam dobio dojavu, nije vazno od koga.
              i mislim sta je to nego muljanje, ti si prosao u PO, vladan nije i onda sa njim radis trade, gde ti njemu dajes igraca koji u poslednjih 5 tekmi belezi 3 poena i 6 skokova za igraca koji belezi 12 poena, 9 skokova, 6 blokada u poslednjih 5 meceva, i to sve sa izgovorom da ti ne trebaju cambyjevi skokovi, mislim ko je ovde lud? $%&5qw7

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg275048#msg275048 date=1300743160]
                ja nisam ni znao za taj tvoj trejd, vec sam dobio dojavu, nije vazno od koga.
                i mislim sta je to nego muljanje, ti si prosao u PO, vladan nije i onda sa njim radis trade, gde ti njemu dajes igraca koji u poslednjih 5 tekmi belezi 3 poena i 6 skokova za igraca koji belezi 12 poena, 9 skokova, 6 blokada u poslednjih 5 meceva, i to sve sa izgovorom da ti ne trebaju cambyjevi skokovi, mislim ko je ovde lud? $%&5qw7
                [/quote]

Samo na kladionicu mislis. &*#GI(] $#^%RT
                sigpic

Comment

Carteru pogledaj moj roster, srecno ti bilo u SF. <thumbsup>

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg275051#msg275051 date=1300743249]
                    Carteru pogledaj moj roster, srecno ti bilo u SF. <thumbsup>
                    [/quote]nije uopste poenta u tome, nego samo otkazi taj trejd i nek pobedi onaj ko je bolji, nemoj sad od sebe da pravis zrtvu. &+I}\

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg275054#msg275054 date=1300743398]
                      nije uopste poenta u tome, nego samo otkazi taj trejd i nek pobedi onaj ko je bolji, nemoj sad od sebe da pravis zrtvu. &+I}\
                      [/quote]

Ja taj trejd ne mogu da otkazem, to mozete samo vi tako sto se te ici na veto trade.

Comment

Mozes da ga otkazes, ides na pending moves i rewiev, tu mora biti cancel, barem ja tako mislim... (%fsd%&j
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg275058#msg275058 date=1300743548]
                          Mozes da ga otkazes, ides na pending moves i rewiev, tu mora biti cancel, barem ja tako mislim... (%fsd%&j
                          [/quote]

Mislim da ne moze tako,mozda samo da i on licno ulozi veto na trejd.
                          Dusane ovo ti nije podsticaj sa moje strane...samo upustvo,ako uspe. @(*6sd$%
                          sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg275058#msg275058 date=1300743548]
                            [/quote]

Nema. To se nalazi u Players tabu?

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg275062#msg275062 date=1300743718]

Mislim da ne moze tako,mozda samo da i on licno ulozi veto na trejd.
                            Dusane ovo ti nije podsticaj sa moje strane...samo upustvo,ako uspe. @(*6sd$%
                            [/quote]

Nece da mi udari veto. Morate vi.

Comment

Ako mu McGee donese prevagu,ja cu se roknem $#^%RT

I dalje ne mogu da verujem da je Manda izgubio od Mac-a...a tako sam se radovao ulasku u PO,kakav bi to comeback bio //h*svb $#^%RT

Comment

KOd mene na msn-u vidim da mi vas nekoliko poslalo za neki trade...Sad cu da vidim ko $#^%RT $#^%RT A nisam ulazio mesec dana I#^@8
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X