Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

D-Wade imas srecu, Stodemajer te izvukao sa blokadama. &*(@W6

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg244337#msg244337 date=1297030462]
      D-Wade imas srecu, Stodemajer te izvukao sa blokadama. &*(@W6
      [/quote]
      *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

Vidi ko se javlja, pa meni nisu igrali Eric Gordon i Wilson Chandler u drugoj ligi, pa ti ja nista nisam rekao.

Amar'e volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee h5g6k8 %&ES7
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ja sam u obe pobedio sa 6-3,samo sto je Mandusic u prvoj isto pobedio sa 6-3 pa ga nisam stigao.A T-Mac 7-2,stize me. 7&@%q $8#a

Fields!!! &8@^J &8@^J &8@^J

Ljuba u drugoj sam ispred tebe sada,prekinuo sam seriju od tri uzastopna poraza. ^&*ST*^#
        sigpic

Comment

Sta je danas uradio Wade svaka cast,kakav osjecaj da ubacis Amarea,bravo &8@^J &8@^J &8@^J
          sigpic

Comment

Hvala ti Vladane, pored tvog savetovanja jednostavno nije bilo sanse da me Dusan pobedi. Doktorski si mi pomogao, nista manje nisam ocekivao od tebe, kako si me samo savetovao da ubacim Amar'e-a danas &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

A mani je D-Wade preneo Vladanove savete,pa sam ga i ja ubacio u drugoj ligi. &8@^J
              sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg244348#msg244348 date=1297031119]
                Hvala ti Vladane, pored tvog savetovanja jednostavno nije bilo sanse da me Dusan pobedi. Doktorski si mi pomogao, nista manje nisam ocekivao od tebe, kako si me samo savetovao da ubacim Amar'e-a danas &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
                [/quote]
                l5'%9
                Ne bi niko imao sanse danas protiv tebe &+I}\
                Amare je ludak,ali trebalo je namirisati da ce ovo danas uraditi,e tu je savjetnik stupio na scenu :.8-]
                sigpic

Comment

U drugoj ligi sam razvalio T-Mac-a, 6-2-1. l5'%9

Comment

Ma stizem te mambo vec u sledecem kolu $#^%RT

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg244388#msg244388 date=1297033702]
                      Ma stizem te mambo vec u sledecem kolu $#^%RT
                      [/quote]

Ma nema sanse.

Igram protiv Los Angeles City Thundera koji ima skor 1-12,tako nesto h5g6k8 ...a ti protiv Joe Cole-a,on ima skor 11-2. $8#a
                      sigpic

Comment

Dobro,onda za 2,3 kola h5g6k8

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=2906.msg244393#msg244393 date=1297034047]

Ma nema sanse.

Igram protiv Los Angeles City Thundera koji ima skor 1-12,tako nesto h5g6k8 ...a ti protiv Joe Cole-a,on ima skor 11-2. $8#a
                          [/quote]

Koju cu popravit u iducem kolu h5g6k8 ,u prvoj ligi pobjeda od 7-2,u drugoj sam izgubio od Mande 5-4.
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=2906.msg244396#msg244396 date=1297034390]
                            Dobro,onda za 2,3 kola h5g6k8
                            [/quote]

Na duze staze mozda i hoces. h5g6k8
                            sigpic

Comment

d-wade el ovo tvoj miami sto ga trenutno gazim u prvoj igi $%&5@$A

Comment

[quote author=carter985 link=topic=2906.msg246426#msg246426 date=1297424668]
                                d-wade el ovo tvoj miami sto ga trenutno gazim u prvoj igi $%&5@$A
                                [/quote]
                                Vidi ga sto se nada $#^%RT

Nije moj, to je Dusanov $#^%RT
                                sigpic

Comment

Working...
                                X