Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

&*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Vidi ih sto se oni nesto zale, videli smo mi tebe Mando u direktnom okrsaju I#^@8 $#^%RT

Mamba, ne mozes poraz da prihvatis sramota 7&@%q

Onu poruku sam ti posalo dok je jos trajao mec Clippers-a i Lakers-a, i tada si imao jednu trojku vise, ali je Gordon dao jednu, tako da nista tu nije namesteno, ali svako ima pravo da se ljuti 7&@%q I#^@8 *(z$8

E da, pobede u obe lige, 7-2 u prvoj, i 6-3 u drugoj, i Dushane, nisi sam na celu lige $#^%RT
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Ja se ne secam kad sam zadnji put usao u fantasy $#^%RT $#^%RT $#^%RT Verovatno sam poslednji kao po obicaju &+I}\
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Igram protiv tebe u 1. ligi

Comment

I ja ne igram isto al' znam da imam Griffin-a u 1. ligi ^%@7f
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

Hhahaahah ladno sam 14. u ligi $#^%RT od 16. &8@^J &8@^J

A ne znam kako sam ovako los a imam solidan tim (%fsd%&j

U Pacifiku sam poslednji 38-60 skor &*#GI(] &*#GI(]
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ja ne igram ovo i nudim sve svoje igrače $#^%RT

Imam u 1.ligi Dwight Howard-a, Wilson Chandler-a, Blake Griffin-a, Tony Parker-a, Favors-a, Cousins-a...

U 2. ligi imam Granger-a, Josh Smith-a, Jason Kidd-a, Millsap-a i ne mogu da verujem da imam Stephen Curry-a &+I}\ $#^%RT
              IO NON RUBO IL CAMPIONATO
              C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg231007#msg231007 date=1295286375]
                &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Vidi ih sto se oni nesto zale, videli smo mi tebe Mando u direktnom okrsaju I#^@8 $#^%RT

Mamba, ne mozes poraz da prihvatis sramota 7&@%q

Onu poruku sam ti posalo dok je jos trajao mec Clippers-a i Lakers-a, i tada si imao jednu trojku vise, ali je Gordon dao jednu, tako da nista tu nije namesteno, ali svako ima pravo da se ljuti 7&@%q I#^@8 *(z$8

E da, pobede u obe lige, 7-2 u prvoj, i 6-3 u drugoj, i Dushane, nisi sam na celu lige $#^%RT
                [/quote]

Ti si meni onu poruku poslao u 23:55,a nije mec do tada trajao. &+I}\
                sigpic

Comment

Ajde sada necu se raspravljati, neka je nastimano, nemoj smarati vise 7&@%q
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg231040#msg231040 date=1295287561]
                    Ajde sada necu se raspravljati, neka je nastimano, nemoj smarati vise 7&@%q
                    [/quote]

Jeste nastimano,platio si im.
                    De sta se primas,ali je moguce da je neka greskica. (%fsd%&j $8#a
                    sigpic

Comment

[quote author=Krle link=topic=2906.msg231035#msg231035 date=1295287381]
                      Ja ne igram ovo i nudim sve svoje igrače $#^%RT

Imam u 1.ligi Dwight Howard-a, Wilson Chandler-a, Blake Griffin-a, Tony Parker-a, Favors-a, Cousins-a...

U 2. ligi imam Granger-a, Josh Smith-a, Jason Kidd-a, Millsap-a i ne mogu da verujem da imam Stephen Curry-a &+I}\ $#^%RT
                      [/quote]

Krle,dogovoricemo se za neke trejdove. $#^%RT
                      sigpic

Comment

U 2. ligi igram protiv Kanidje. %QWT&W

Comment

• IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                          C'E SOLO L'INTER

Comment

• [/quote]
                            Ok posle cu,sad gledam moju i tvoju omiljenu ekipu,koje pice steel defense. &8@^J $#^%RT
                            sigpic

Comment

Krle ako neces da igras mozda ponudi nekom ko je novi na forumu da igra mjesto tebe,znam da bi Ljuba htio i nemojte mi te trejdove praviti ako neces da igras,jedino da kazete koji ste trejd mislili pa ako odobrimo onda moze,a ne da ti caniggia npr. daje Lopez-a iz Sunsa za Howard-a $#^%RT
                              TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg231234#msg231234 date=1295298576]
                                Krle ako neces da igras mozda ponudi nekom ko je novi na forumu da igra mjesto tebe,znam da bi Ljuba htio i nemojte mi te trejdove praviti ako neces da igras,jedino da kazete koji ste trejd mislili pa ako odobrimo onda moze,a ne da ti caniggia npr. daje Lopez-a iz Sunsa za Howard-a $#^%RT
                                [/quote]
                                Nikako,ali Griffin mi treba. @(*6sd$%
                                sigpic

Comment

Working...
                                X