Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: NBA Fantasy 2010-11

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2906.msg222928#msg222928 date=1294272089]
    [quote author=D-Wade link=topic=2906.msg222918#msg222918 date=1294271504]
    Joe Cole, ima da se bijemo ove sedmice $#^%RT

Da onaj divljak Love nije imao 24 skoka, mogao bi te stici, ali u prvoj ligi nemam neke skakace, ja sam sila u drugoj, Z-Bo i Dwight, nema niko bolju centarsku liniju &+I}\ h5g6k8
    [/quote]

Brate ja mislim da si ti malo fulio $#^%RT ,moja ekipa je Toronto Raptors i ja igram protiv nekog Sibir tigar.
    [/quote]

&*#GI(]
    Nemoj mu zamjeriti,indisponiran je losim rezultatima. $#^%RT

Meni su prvoj povredjeni Butler(vise ga nema),Williams i Al Harrington,2 od 3 najbolja trojkasa u ekipi.
    sigpic

Comment

Pa ko je Seatle ? fghj48d

Mamba, kako ti ono stojis u drugoj ligi, a kako ja, tisina tamo $#^%RT
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

ja *(z$8
        sigpic
        http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg222931#msg222931 date=1294272255]
          [/quote]

Samo malo,pa zar ne igram ja u jednoj ligi sa Seatle-om,ili ti igras u obe?To je -dacha-.
          sigpic

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2906.msg222932#msg222932 date=1294272298]
            ja *(z$8
            [/quote]
            Aha, onda igram sa tobom $#^%RT

Sreca pa ne igra Dirk, pa imam sanse, ako Amare nastavi da igra ovako, a i Tyreke je odigrao dobro, kao i Bosh h5g6k8

Ja u drugoj ligi igram protiv Mande, i gazim lepo, 7-2, Z-Bo dominira $#^%RT &+I}\
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg222931#msg222931 date=1294272255]

Mamba, kako ti ono stojis u drugoj ligi, a kako ja, tisina tamo $#^%RT
              [/quote]

Prva liga je vaznija,tu nemam jos nijedan poraz. ^%@7f $#^%RT
              sigpic

Comment

Ja se bazirem na drugu ligu,tu moram da zavrsim u prvih 4,a u prvoj ligi mi je cilj da obezbedim PO.Posle cemo videti $#^%RT $#^%RT
                sigpic

Comment

Samo se ti tesi Mamba, razbicu te u sledecem kolu, pa neces smeti da se javis $#^%RT

Sta ce da ti radi Z-Bo, Dwight &Co, pa skoro mi te zao *T_*@SR $#^%RT
                  sigpic

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2906.msg222937#msg222937 date=1294272483]
                    Ja se bazirem na drugu ligu,tu moram da zavrsim u prvih 4,a u prvoj ligi mi je cilj da obezbedim PO.Posle cemo videti $#^%RT $#^%RT
                    [/quote]

Da ti nesto tvoj klupski kolega kaze,neces ni u jednoj ligi uci u PO $#^%RT
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Sta su ti kompleksi EI*I9 ,jos imas traume od onog naseg prvog susreta &*#GI(]
                      sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg222939#msg222939 date=1294272590]
                        Samo se ti tesi Mamba, razbicu te u sledecem kolu, pa neces smeti da se javis $#^%RT

Sta ce da ti radi Z-Bo, Dwight &Co, pa skoro mi te zao *T_*@SR $#^%RT
                        [/quote]

Ali za dva kola igramo u prvoj.Ko se zadnji smeje,najsladje se smeje. ^%@7f
                        Sta ce ti raditi D-Will,Wright,Z-Bo,Al,Paul,Marvin.Imas srece sto se Butler povredio pa se mozda i izvuces.
                        Haha,zaboravio sam Harrisa,u asistencijama nemas sanse. I#^@8

sigpic

Comment

Ja zamenio Butler-a za Ridnour-a.

Comment

[quote author=-dacha- link=topic=2906.msg222942#msg222942 date=1294272721]
                            Sta su ti kompleksi EI*I9 ,jos imas traume od onog naseg prvog susreta &*#GI(]
                            [/quote]

A sta se onda desilo u drugom susretu (%fsd%&j ,samo da znas da si prvi put pusten $#^%RT
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg222946#msg222946 date=1294272999]
                              [/quote]
                              &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                              sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2906.msg222948#msg222948 date=1294273078]
                                [quote author=dusan1610 link=topic=2906.msg222946#msg222946 date=1294272999]
                                [/quote]
                                &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                                [/quote]

Pa dobro, nije ni on los, nisam imao drugog izbora. +-*^%*

Comment

Working...
                                X