Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Fantasy 2010-11

Probaj umjesto nekog drugog da ga zamjenis ako imas slobodnih mjesta u prvih 10.
    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Melo link=topic=2906.msg185302#msg185302 date=1288306729]
      To znam ali hocu da ubacim Al Tortona sa klupe umesto Mike Millera i kod tortona stoji lepo MOVE ali kod Millera je LOCKED?! +-*^%*
      [/quote]
      Pa vjerovatno je taj igrac poceo svoj mec,i zato se zakljucao,moras prije da napravis izmjene.
      Ja vam predlazem da napravite postave za narednih 10-ak dana u naprijed,i onda ste mirni,ja to stalno radim.
      sigpic
      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Mene mrzi da pravim postavu svaki dan &+I}\

Ali nisam loše počeo uopšte, svi iz prve petorke su bili jedni od najboljih igrača u prvim mečevima. Parker za SA 20 poena (Dankan i Mano jedini više poena), Wilson Chandler za Nikse najbolji, Roy za Portland najbolji, Blake Griffin za Kliperse najbolji, Howard za Orlando najbolji.

A ko ima Montu Elisa? h5g6k8
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=2906.msg185450#msg185450 date=1288364133]
          Mene mrzi da pravim postavu svaki dan &+I}\

Ali nisam loše počeo uopšte, svi iz prve petorke su bili jedni od najboljih igrača u prvim mečevima. Parker za SA 20 poena (Dankan i Mano jedini više poena), Wilson Chandler za Nikse najbolji, Roy za Portland najbolji, Blake Griffin za Kliperse najbolji, Howard za Orlando najbolji.

A ko ima Montu Elisa? h5g6k8
          [/quote]

Ja ga imam u 2. ligi,tu se nekako i drzim,prva katastrofa. %QWT&W
          sigpic

Comment

[quote author=bm24 link=topic=2906.msg185451#msg185451 date=1288364294]
            Ja ga imam u 2. ligi,tu se nekako i drzim,prva katastrofa. %QWT&W
            [/quote]

Da ne vodiš ti Lakerse u prvoj ligi?
            C'E SOLO L'INTER

Comment

p%8@ p%8@

Da. h5g6k8
              sigpic

Comment

Pa ja igram protiv tebe h5g6k8. New York Knicks l5'%9

Skor mi je 5-3-1 a tebi 3-5-1, dal sad to znači da vodim al kojom razlikom? (%fsd%&j
                C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=2906.msg185462#msg185462 date=1288365728]
                  Pa ja igram protiv tebe h5g6k8. New York Knicks l5'%9

Skor mi je 5-3-1 a tebi 3-5-1, dal sad to znači da vodim al kojom razlikom? (%fsd%&j
                  [/quote]
                  Pa od 9kriterijuma,u 5.slucajeva vodis u 3.gubir,a jedan je nerjesen,i u ponedeljak ce se znati ko je pobjedio u prvom kolu.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Kako u ponedeljak kad ovo prvo kolo traje do 7. novembra?
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

[quote author=MKSerbia link=topic=2906.msg185465#msg185465 date=1288366578]
                      Kako u ponedeljak kad ovo prvo kolo traje do 7. novembra?
                      [/quote]
                      Da,do sledeceg ponedeljka,posto ova cijela nedelja nije igrana,pa su stavili da se igra prvo kolo jednu i po sedmicu.
                      sigpic

Comment

Moj skor je trenutno 6-3-0.Nisam los za sada. $#^%RT
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

ja onako...
                          u jednoj vodim 5-4-0, i tu sam na ukupnoj tabeli treci
                          a u drugoj vodim 6-3-0, i tu sam na ukupnoj tabeli drugi.

bumo vidli kako ce na kraju biti, ostalo je jos mnogo da se igra %&ES7

Comment

Ja bolje o mom skoru da ne pricam. $%&RQa Nadam se da ce biti bolji. p%8@

Comment

D-Wade,ja sam mislio da ti pratis NBA,ali izgleda da jos moras da ucis,vodim te 7-2 u fantazy-iju. ^%@7f
                              sigpic

Comment

U obe lige vodim 5-4.

Comment

Working...
                                X