Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: NBA Fantasy 2010-11

sessionis me potopio onako masivno 7&@%q
    gledam dal da ubacim njega ili amira i odlucim se za ovog prvog balvana, a on majstor sut: 1/10, skok:1, asist:4, turnovera:5 $JS}| a amir sut:4/4, skok:3, aisit:2, blok:2, turnovera:0

Comment

Mene su izvukli igraci " s' klupe":

Odom 18 poena,17 skokova,5 asistencija.
      R Lopez 18 poena,14 skokova, 1 blokada
      D.Wright 24 poena,8 skokova,3 asistencije.
      #$&+|r
      sigpic

Comment

[quote author=manda link=topic=2906.msg185922#msg185922 date=1288423988]
        D-Wade,ja sam mislio da ti pratis NBA,ali izgleda da jos moras da ucis,vodim te 7-2 u fantazy-iju. ^%@7f
        [/quote]
        Pa tebi je igralo vecina igraca 3 tekme, dok je kod mene samo Bosh igrao 3. Ima vremena, ne sekiraj se ti mando, sticicu ja tebe, a i prestici $#^%RT
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg186197#msg186197 date=1288457434]
          Pa tebi je igralo vecina igraca 3 tekme, dok je kod mene samo Bosh igrao 3. Ima vremena, ne sekiraj se ti mando, sticicu ja tebe, a i prestici $#^%RT
          [/quote]
          Samo konstatujem. p%8@
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Veceras mi igraju svi osim Bosh-a, tako da se nadam da ce Korver da proradi, i da da jedno 15-20 poena, i ja sam zadovoljan. Zamolicu T-Maca da to regulise, da on igra veceras $#^%RT

Tako da Mando brate, videcemo nakon vecerasnjeg kola kako ce stvari da stoje $#^%RT
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg186202#msg186202 date=1288457891]
              Veceras mi igraju svi osim Bosh-a, tako da se nadam da ce Korver da proradi, i da da jedno 15-20 poena, i ja sam zadovoljan. Zamolicu T-Maca da to regulise, da on igra veceras $#^%RT

Tako da Mando brate, videcemo nakon vecerasnjeg kola kako ce stvari da stoje $#^%RT
              [/quote]
              Pa igraju i moji danas,to si zaboravio. @(*6sd$%
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Znam, i to je po meni mana fantasy-a, recimo da neko stvori tako prednost koja se ne moze dostici, trebali su tu napraviti neku ravnotezu, ali verujem ja da me mogu vratiti Evans i kompanija u igru $#^%RT
                sigpic

Comment

[quote author=D-Wade link=topic=2906.msg186211#msg186211 date=1288458375]
                  Znam, i to je po meni mana fantasy-a, recimo da neko stvori tako prednost koja se ne moze dostici, trebali su tu napraviti neku ravnotezu, ali verujem ja da me mogu vratiti Evans i kompanija u igru $#^%RT
                  [/quote]
                  Pa zato se igra od ponedeljak do nedelje(od drugog kola),isti broj meceva bude i kod tvojih i mojih igraca na kraju,vidices da ce biti. @(*6sd$%
                  sigpic

Comment

Onda ti nema spasa $#^%RT

Salim se, nadam se da cu ako ne mogu da pobedim, barem casno izgubiti $#^%RT
                    sigpic

Comment

Dakle, mnoogo im je jaka reklama za ESPN NBA.com Fantasy Basketball *T_*@SR *T_*@SR

[youtube]a24XddbBArs&NR=1[/youtube]

Comment

[quote author=dejan1111 link=topic=2906.msg187346#msg187346 date=1288569740]
                        Dakle, mnoogo im je jaka reklama za ESPN NBA.com Fantasy Basketball *T_*@SR *T_*@SR

[youtube]a24XddbBArs&NR=1[/youtube]
                        [/quote]

Mocno.

Comment

Ljudi jel gotovo prvo kolo?
                          sigpic
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

koliko sam ja skapiro, ovo prvo kolo traje jos ovih 7 dana, sto implicara da prvo kolo traje nedelju i po dana.
                            od drugog kola "utakmica" ce da traje 7 dana

Comment

aha,ja sam mislio da ovo prvo traje do nedelje pa da od ponedeljka pocinje novo,u svakom slucaju bice zestoko
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

U jednoj ligi vodim 6-2,a u drugoj gubim 5-4.
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X