Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Fantasy 2011-12

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: NBA Fantasy 2010-11

MK, ides na team settings, onda napravis logo, obelezis ono HTML, i stavi slovo kao ja. I trebalo bi da radi @(*6sd$%
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

A probao sam i to, stavim HTML al opet neće +-*^%*
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

Prijavio sam se, samo mi jedna stvar nikako nije jasna ... Mi biramo tim na draftu, i kako se posle racunaju poeni , da li nam je taj tim cele sezone, sta se desava ako na dan kad mi igramo neko od tih igraca ne igra ? ako non stop menjamo tim, cemu onda draft ? vidim pominju se neki tradeovi, free agenti ??? kako sve to funkcionise, da li postoji prva petorka koja donosi vise poena ili sta ??

Comment

Pa na draftu biras tim od 12 igraca i od ucinka svih njih ti zavisi kako ces proci u ligi.
          Ovi free agenti, trejdovi i ostalo, to je manje bitno. Recimo, ako ti se neki igrac povredi, mozes da ga izbacis iz tima i uzmes nekog igraca koji nije draftovan (free agent). A, trejdove pravis sa drugim ucesnicima lige.
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

A koliko ukupno ima igraca? i jel se ide recimo po principu ko prvi bira igraca u prvoj rundi bira poslednjeg u drugoj?
            sigpic
            http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=dacha-czv link=topic=2906.msg177567#msg177567 date=1286712345]
              A koliko ukupno ima igraca? i jel se ide recimo po principu ko prvi bira igraca u prvoj rundi bira poslednjeg u drugoj?
              [/quote]
              Tako je, na primer ja sam prosle godine imao pravo prvog pika, ali sam zato u drugoj rundi birao zadnji i kada pogledas svaki put sam uzimao po 2 igraca zaredom...
              Tim ima 12 igraca, i ako se ne varam 2 mesta na klupi. Znaci svaki dan 10 igraca moze da ti donese bodove. Nije glupavi princip kao na fudbalskim fantasy igrama da ne mozes da rotiras sve igrace tokom jedne nedelje.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ispala ... U petak picim u Zrenjanin , tako da odose moje sanse za neki dobar skor . Pokusacu to nekako da nadoknadim , ako uopste mogu . Odose moje nade u vodu . #%d*

Comment

E jel moze neko malo detaljnije da objasni oko drafta?sta,kako,kad,gde??da ne ubrljamo nesto mi pocetnici h5g6k8
                  sigpic

Comment

Ja mozda necu biti na draftu. :'(
                    Potrudicu se,ali ne garantujem.
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=dacha-czv link=topic=2906.msg179013#msg179013 date=1287069825]
                      E jel moze neko malo detaljnije da objasni oko drafta?sta,kako,kad,gde??da ne ubrljamo nesto mi pocetnici h5g6k8
                      [/quote]

Nemam pojma ni ja toliko, samo znam da je draft sutra u 22h za prvu ligu, a za drugu je prekosutra od 22h. Znam da sat vremena ranije kompjuter bira koji ce biti redosled pickova. A sve ostalo cemo videti na licu mesta. Puno srece svima na draftu. Pozdrav! %QWT&W

Comment

Postavicu ja link otprilike nekih sat vremena pre pocetka ovde, trebalo bi do tada da se pojavi.
                        Videcete, tamo cemo imati i chat room, pa cemo moci da se zezamo, komentarisemo pikove, u svakom slucaju bice zanimljivo. @(*6sd$%

I imam jos jedan predlog, posto vidim da vas nekoliko ne moze da dodje na draft u subotu, hocete li da izbrisemo tu ligu i napravimo novu sa draftom za sledeci petak, subotu ili kad vam vec odgovara?
                        Zato smo i otvorili lige malo ranije, da bi bilo prostora da se nesto modifikuje ukoliko bude bilo potrebe.
                        sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=2906.msg179067#msg179067 date=1287079031]
                          I imam jos jedan predlog, posto vidim da vas nekoliko ne moze da dodje na draft u subotu, hocete li da izbrisemo tu ligu i napravimo novu sa draftom za sledeci petak, subotu ili kad vam vec odgovara?
                          Zato smo i otvorili lige malo ranije, da bi bilo prostora da se nesto modifikuje ukoliko bude bilo potrebe.
                          [/quote]
                          Mislim da bi to bilo pogodno , makar za mene i ostale koji ne mogu biti prisutni ... NaraFski , ako se ostali slazu . $#^%RT

Comment

Sto se mene tice moze slobodno
                            sigpic

Comment

Ne mora, nasao sam opciju da se promeni vreme i datum drafta, samo da D-Wade stigne pa cemo i to da odradimo. '65slif
                              Samo mora da bude najmanje 9 glasova za promenu, ali otom potom, obavesticemo vas kad budete trebali da glasate. @(*6sd$%

EDIT: Btw, vec se znaju parovi prvog kola. #&^4A

http://games.espn.go.com/fba/scoreboard?leagueId=61158

EDIT 2: LBJ, Melo, Mando, Cannigia i ko jos ne moze da stigne, govorite kada vam odgovara. %QWT&W
                              sigpic

Comment

Sto se mene tice nebi trebalo. Toliko dugo cekam na draft i taman kad dodje da se menja. Uostalom tih trojica-cetvorica koji ne mogu da dodju neka nameste automatic draft pick opciju.

Comment

Working...
                                X