Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Opsta fudbalska diskusija

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2901.msg272085#msg272085 date=1300493623]
    Ma moras da imas bar 2 vezna po sredini covece h5g6k8
    [/quote]
    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

Iker-Maicon,Vidic,Pique,Evra-Messi,Xavi,Iniesta,Ronaldo-Eto,Miler(obozvam ga,jbg)...znam da je previse ofanzivna postava sa CR-om i Messijem na krilima i jos plus dva spica i ne preterano dobri defanzivni vezni,ipak su xavi i iniesta kreatori...ali bas me briga,ko da cu ja nekad biti trener $#^%RT

Comment

• [/quote]

Pa nije nego to jednostavno ne radi. Ti imas 4 krila u vezi to je kao da igras sa 3 centra i 2 sutera u kosarci.

Comment

Muziku bira Radisa Ilic

<thumbsup> <thumbsup> <thumbsup> <thumbsup> <thumbsup> <thumbsup> <thumbsup> <thumbsup>
          &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J

Comment

Buffon

Bane- Vidic-Pique-Evra
            Essien
            Xavi Iniesta
            Sneijder
            Messi Eto`o

Comment

Casillas

Ramos Vidić Puyol Kolarov

C.Ronaldo Essien Xavi Bejl

Mesi Eto'o

Comment

Nego ako ima neko ko vise prati Holandsku ligu jel moze da kaze nesto o napadacu Vitesea Marcusu Pedersenu.Cuo sam o njemu sve najbolje i ima odlicne klipove na YT ali ne treba gledati igrace tako.Zanima me jer se prica da bi mogao u Liverpool.

Hvala unapred! h5g6k8
                sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=2901.msg274501#msg274501 date=1300710367]
                  Nego ako ima neko ko vise prati Holandsku ligu jel moze da kaze nesto o napadacu Vitesea Marcusu Pedersenu.Cuo sam o njemu sve najbolje i ima odlicne klipove na YT ali ne treba gledati igrace tako.Zanima me jer se prica da bi mogao u Liverpool.

Hvala unapred! h5g6k8
                  [/quote]

Posle najgluplje kupovine veka i davanja tolikih para za Kerola stvarno ne mogu da shvatim Liverpul za ozbiljno.

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2901.msg274771#msg274771 date=1300729101]
                    Posle najgluplje kupovine veka i davanja tolikih para za Kerola stvarno ne mogu da shvatim Liverpul za ozbiljno.
                    [/quote]

Kako si to zakljucio molim te,a tek je odigrao covjek 3 utakmice za Liverpool.Slazem se da je previse placen,ali i isto mislim da moze postati veliki igrac.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=Joe Cole 10 link=topic=2901.msg274776#msg274776 date=1300729221]
                      Kako si to zakljucio molim te,a tek je odigrao covjek 3 utakmice za Liverpool.Slazem se da je previse placen,ali i isto mislim da moze postati veliki igrac.
                      [/quote]

Covek je odigrao jednu polusezonu u jebenom Njukaslu kako valja u placen je kao ceo Interov sampionski tim znaci, Eto'o Sneijder, Mota, Milito, Lucio za te pare, e moj Liverpule #%d*

Comment

Ne mozes tako gledati na transfere LBJ.
                        Liverpul se zajebao kod Kerola samo zato sto je decko dijabola, inace ce biti ubica.

Comment

Zivi bili pa vidjeli kakav ce igrac postati @(*6sd$%

Malo vise prati kako momak igra pa onda odluci jel najgori transfer.
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=2901.msg274771#msg274771 date=1300729101]
                            [/quote]
                            Daj molim te,pa jesi gledao Newcastle jednom u zivotu.Carroll mozda sad ne kosta toliko ali ce kostati za koju godinu.Najbolji igrac glavom u PL i najjaci u duelu,fenomenalan odraz,dobar sut levom nogom,znao je da daje golove i van kaznenog.Kontrola lopte jeste slabija i nije naravno dribler,ali ume da odigra dupli pas.Do povrede je bio 3. strelac i 5. asistent lige,mada statistika nije neko merilo i ja je licno ne volim ali mislim da je ovo solidan parametar.Ima 22 godine i jos mora da radi na svim segmentima igre.Ono sto je najbitnije za napadaca on ima a to je strasan osecaj za gol i da se nadje na pravom mestu u pravo vreme.
                            sigpic

Comment

ali Liverpulovi transferi #%d*

Comment

Vi niste normalni 35 miliona funti za POTENCIJALNOG igraca? To ni Real ne radi, kakva neozbiljnost Liverpula neverovatno, da bude Bog otac ozbiljan klub to nikad tako ne radi. Uostalom naveo sam primer Intera koji je za te pare osvojio LS a LIverpul ne moze da se plasira u LS &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]

Comment

Working...
                                X