Pa koje rekao da nema kvalitete ja sam rekao da to nije mjerilo da bude među ovim u anketi. Pandev nije među ovim jer individualno nije bolji ni od jednog ponuđenog i.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Europske jakosne grupe kvalifikacija za SP 2014. godine:
Grupa 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
Grupa 2: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska
Grupa 3: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska
Grupa 4: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska
Grupa 5: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales
Grupa 6: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino
Volio bi iz prve dvije ako ikako mogu doci Norveška i Slovačka.
EDIT: Izvlačenje je 30.7.Last edited by danijelkr; 06-06-11, 22:18.
Comment
-
Inače žreb je 30. jula.
Srbiji je zamalo izmaklo mesto u prvom šeširu...
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_FI...fication_(UEFA)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostEuropske jakosne grupe kvalifikacija za SP 2014. godine:
Grupa 1: Španjolska, Nizozemska, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka
Grupa 2: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska
Grupa 3: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunjska, Bosna i Hercegovina, Bugarska
Grupa 4: Litva, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska
Grupa 5: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Cipar, Azerbajdžan, Wales
Grupa 6: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino
Volio bi iz prve dvije ako ikako mogu doci Norveška i Slovačka.
EDIT: Izvlačenje je 30.7.
Iz prve grupe bih volio Norvesku.
Iz druge Sloveniju,Slovacku ili CG.
Iz cetvrte Armenija.
Iz pete Azerbejdzan,Moldavija,Cipar
A iz seste je svejedno jedino mozda Island ne bi zelio.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
HAhaahaha , ovo mora da je greska
Ne mogu vjerovati ..
Comment
-
Mislim da je Norveška zadnji put igrala neko veliko takmičenje 2000. I bili su s nama u grupi na EP kad je Milošević dao gol i pobedili smo tu, a Kežman je inače dobio crveni na tom meču čim je ušao sa klupe...
I sad su oni u 1. šeširu!?
Crna Gora u 2.!? Samo zbog ovih kvalifikacija za EP!!!
Voleo bih Slovaci sad da dobiju neku tešku grupu, ne mogu ni oni više da se provlače već 2 kvalifikacije zaredom!
I Grci i Hrvati da dobiju neku tešku, da budu u grupi sa Francuzima, Rusima...
I čudno mi je malo da su Turska i Ukrajina u 3. šeširu!? Ukrajina ispašta jer ne igra kvalifikacije za EP...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Прорачунао сам да ово треба овде да напишем
"Вечерас" у 2:50 игра се пријатељска утакмица Бразил - Румунија. То не би било тако занимљиво да то није опроштајна утакмица Роналда. Биће занимљиво, а најавили су ваљда и неки спектакл на полувремену. Легенда одлази и "званично" из фудбала Иначе у 3:00 је НБА, тако да је баш ок време почетка утакмице, и до јаја је то што се поклапа. Мислим да нема текме на ТВ-у, тако да стрим нам не гине. Можда и има на Арени, али ја то бар немамArise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment