Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ajde da od tri glasa koliko imam na raspolaganju, dacu za tri razlicite drzave svoj glas.
Vidic,Modric i Vucinic.Razlog je zato sto vec nekoliko godina(doduse Modric tek trecu sezonu) igraju za velike evropske klubove i zato sto su sva trojica medju glavnim igracima u svojim ekipama.Vucinic je ovu poslednju sezonu slabo odigrao, al bice bolje sledece sezone.
Comment
-
Comment
-
Na ovoj listi nema ni Kolarova, Olića, Pandeva, Ibiševića...
Trebala je da bude i opcija neko drugi pa taj da upiše ko je po njemu najbolji ;)
Mada dobro, ni ne čudi me što Makedonci misle da je Pandev najbolji
I od ovih na listi se može izabrati najbolji...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostNa ovoj listi nema ni Kolarova, Olića, Pandeva, Ibiševića...
Trebala je da bude i opcija neko drugi pa taj da upiše ko je po njemu najbolji ;)
Mada dobro, ni ne čudi me što Makedonci misle da je Pandev najbolji
I od ovih na listi se može izabrati najbolji...
Comment
-
Originally posted by V.Patcev View PostPandev je dosta dobar mislim da zasluzuje bar da bude na listi
Više je za neki tim tipa Fiorentina, Sevilja, Šalke i tu bi mogao da bude starter.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Nek se zale moderatoru koji je postavio anketu
Dobar igrac,ali da je bolji od mnogih na listi to nije tacno,po meni negdje izmjedu 10-20 mjesta sa igracima poput Kolarova,Pjanica,Subotica itd ;)TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostNek se zale moderatoru koji je postavio anketu
Dobar igrac,ali da je bolji od mnogih na listi to nije tacno,po meni negdje izmjedu 10-20 mjesta sa igracima poput Kolarova,Pjanica,Subotica itd ;)
Comment
-
Znaci Fabio iz Manchestera koji je sad igrao finale LP je bolji bek od Ramosa jer ovaj nije nikad igrao finale LP.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment